Şu an lig tv'de röportaj veriyor.

"Prandelli bişey anlatıyordu ama anlamıyorduk" :D

Prandelli ing bilmiyor tercümanıda yok gibi bişey onun için şaşırmadım ama bir oyuncudan böyle bir itiraf duymak beni ürpertti.Bildiğin antrenörle oyuncular birbirine bön bön bakmış ya la, iyi atlatmışız yine o dönemi.
Yav bu Prandelli tam bir fecaatmiş. resmen.o dönemleri de hatırlıyorum da rezilmisiz. 1 tane futbolcunun performansını yükseltemedi ya adam.bırak yükseltmeyi, oyuncuların performansını da düşürdü.

hayır
türkçe ögren

türkçe mi

7. Dil ve lehçe adları büyük harfle başlar: Türkçe, Almanca, İngilizce, Rusça, Arapça; Oğuzca, Kazakça, Kırgızca, Özbekçe, Tatarca vb.

tumblr_mig8j5RZzj1rv1kj1o1_1280.gif

Tamam madem Yasin'den iyi alabilecek futbolcularımız var.Kimlermiş yazın bakalım.Bruma'yı aldık olmadı.Pandev olmadı.Olcan olmadı.Keita ile aynı seviyede Yasin'in bu oyunu.

Erciyes ile aramızda 500 k € fark varmış, Yasin ben karşılarım demiş.
Adam hala o aradaki farkı ödüyor, tesislere taksiyle gidip geliyor.

Fb süper kupa finalinden sonra enfes yorumlar var. Nerden nereye geldi adam. Herkesi yanılttı

Bruma'da oyun zekası denen bir şey yok asla Yasin seviyesine gelemez o yüzden.

nasil oyun zekasi yok ?
iyi ara paslari atiyor mesela umutun karabüktü galiba attirdigi gol.
veya sneijdere attigi pas ilk yarida. oyunu iyi okuyabiliyor ama güven yok.
biraz özgüveni olsa gösterecek kendini, bakalim seneye ins.

nasil oyun zekasi yok ?
iyi ara paslari atiyor mesela umutun karabüktü galiba attirdigi gol.
veya sneijdere attigi pas ilk yarida. oyunu iyi okuyabiliyor ama güven yok.
biraz özgüveni olsa gösterecek kendini, bakalim seneye ins.

Arada bir atabilir,bence tek vasfı hızlı olması.Adamları geçiyor geçiyor ama düşünemediğinden sonu gelmiyor ölüyor toplar.

Yasine zam yapilmali. Gercekten buyuk fedakarliklar yapti. En azindan su tesise taksiyle gidip gelme olayi dogru ise tribun ve arac sponsorumuz Opel Yasin kardesimize bir Insignia hediye etsin.

Sent from my HTC One

Arada bir atabilir,bence tek vasfı hızlı olması.Adamları geçiyor geçiyor ama düşünemediğinden sonu gelmiyor ölüyor toplar.

bence oyun zekasi iyi toplarin bazilari ölmesi heycan ile kaynakli.
bakalim kalirsa seneye sampiyonluk baskisida kalkacak alisir belki özgüveni gelir.
asil sorun birde sabri adam iyi isler yaptiysi bile sag bölgeden hic pas vermiyor ona
ve hep ben yapim istiyor. fazla pas alamiyor belki kacamak oynadigindan da kaynaklaniyor.
bakalim seneye iyi olur ins.

Geri
Üst Alt