Yere sağlam bas Yasin.

Hey gidi günler hey. Hatirlayin Sezon basinda Fenerle oynadigimiz Süper Kupa macinda resmen ayaklari birbirine dolaniyordu macta.

Nerden nereye geldi. Gercekten helal olsun deyip sapka cikarma vakti. Cok hirsli oldugunu ve cok calistigini belirtiyordu gecenlerde, gercekten de öyleymis bu adam. Takimda olan baska topcularimiz biraz Yasini örnek alsin. Helal olsun sana gercekten.

11313421_1611344872456516_1969032148_n.jpg

Gökten ararken yerde bulduk derker ya yasin buna tam uyuyor ben beklemiyordum açıkça bu performansı istediğimiz kanat oyuncusu buydu sıfıra inen adam geçebilen şutuda var tek zaafı bazen maçın bazı bölümlerinde kayboluyor eğer bu performansı gösterirse ben seneyede gözüm kapalı yazarım ilk onbire yasini

Atv'yi tesadüf açtım, yardım maçı var ve Ronaldo oynuyor sandım.Yasinmiş.

Oyun stili amrabat'a benziyor. Ama ondan daha estetik tabikide. Biraz mental olarak kendini geliştirse ve şutlarını iyileştirse Arda etkisi yapabilir önümüzdeki yıl

1-Kendini cok sık atmaya basladı
2-Kendine oynamaya basladı.

Görülen oki seneye Yasin'in iyi bir alternatifi olmalı. Yasin kanatta rakibim yok derse çakılır.

Kendini atma işini acil bırakmalı...Bencillik yapmasına kızmayın bırakın rahat oynasın şutunu çeksin..Bence seneye Muslera-Sno'yla birlikte 11'e ilk yazılacak adamdır.

Aslanlar gibi oynuyor maşallah. Aman nazar değmesin.

İlk transfer olduğunda baya umutluydum. Prandelli döneminde umudumu kesmiştim ama müthiş çıkış yaparak ilk umutlarımı boşa çıkarmadı.

Geri
Üst Alt