İlk transfer olduğunda baya umutluydum. Prandelli döneminde umudumu kesmiştim ama müthiş çıkış yaparak ilk umutlarımı boşa çıkarmadı.

Cikis falan yapmadi. daha dogrusu buna izin verilmedi.. Aslinda Yasin hep boyleydi .. trabzonda da genclerde de erciyes de.. Sadece bizde sure verilmedi mac temposu kazanamadi bu nedenle onu izlemekten mahrum kaldik..

Cikis falan yapmadi. daha dogrusu buna izin verilmedi.. Aslinda Yasin hep boyleydi .. trabzonda da genclerde de erciyes de.. Sadece bizde sure verilmedi mac temposu kazanamadi bu nedenle onu izlemekten mahrum kaldik..

Haklısın. Sanırım yanlış ifade ettim. Yasin'den beklentilerim vardı zaten daha önce oynadığı takımlardaki performansından dolayı. Ama böyle yüksek performansta beklemedim.

Ligin en formda kanat oyuncusu bu sene . Üstüne biraz gitsen oynuyormuş demekki

Seneye ilk 11de oynamayı haketti, hiç sol açık falan aramayalım
arıyosak sağ açık arayalım brumaya güvenilip Cl maçına çıkılmaz.

Dün acaba kendini attı mı yoksa sol ayağını mı ters bastı ben anlamadım.

Basbaya atti kendini. Iki kere hemde.

Gecen günlerde bir reportaj'da "ben kendimi atan bir oyuncu degilim" demisti halbuki. Simdi ilk kendini yere attiginda top'u kaybetti, ve o top kalemizde gol oldu. Ikincisinde de kendini attiktan sonra sari kart yememek icin hemen bir sey yok numarasi yapti.

Aliskanlik yapmasin bence. Bize kendini yere atan futbolcu yakismiyor.

Seneye Ligte idare eder ama şampiyonlar liginde ezilir. Bakalım nasıl bir Yasin olacak gelecek sezon? Umarım yanıltır.

Lig için çok ideal ve işimize yarayacak oyuncu ama CL için mutlaka kaliteli bir kanat oyuncusu şart.

CL için daha iyisi lazımmış.CL için Muslera ve Sneijder hariç komple takım oluşturmak lazım bol keseden sallamak kolay.Var mı 250 milyon eurosu olan daha iyisi lazım çünkü.

Eldeki malzeme bu yasini aldığımızda bu kadar gelişeceğini kim beklerdi

tapatalk kullanılarak gönderildi

Basbaya atti kendini. Iki kere hemde.

Gecen günlerde bir reportaj'da "ben kendimi atan bir oyuncu degilim" demisti halbuki. Simdi ilk kendini yere attiginda top'u kaybetti, ve o top kalemizde gol oldu. Ikincisinde de kendini attiktan sonra sari kart yememek icin hemen bir sey yok numarasi yapti.

Aliskanlik yapmasin bence. Bize kendini yere atan futbolcu yakismiyor.
ilkinde rakibin ayağına takıldı, 2ncisinde kendi ayağına.

penaltı olmasa bile 2 sine de yere attı diyemezsin.

CHZ4UrOWEAAI-B1.jpg:large

2 KUPA TEK ŞAMPİYON! ‏@AslanStatistic 4 sa.4 saat önce
Yasin Öztekin ve Dortmund'daki mahallesine yaptırdığı 4 yıldızlı dev Galatasaray bayrağı.

Geri
Üst Alt