11374487_826485660780710_1047462988_n.jpg

1420912-30415022-1600-900.jpg

Bu takımdaki en baştacı yapılması gereken yerli adamdır . Gelmek için cebinden para ödeyip , takımın en zor zamanında kime iteleneceği tartışılırken kalıp kral oldu.

Seneye bakalım ne yapacak Engin Baytar mı olacak,yoksa bu sene ki gibi Büyük mü oynayacak

Inşallah bu çizgide devam eder ve daha da ilerler. Böyle efendi ve hırslı adamların başarılı olmasını çok istiyorum.

Fazla heveslenmesin.Henüz Hamza Hoca kamp kadrosunu açıklamadı.Aydın sürprizi olabilir.

Fotoğraftaki konuşulan esmer bayan Gökhan Değirmenci'nin eşi. Anlaştık mı acaba :))

Hala geç kalmış değil.Değerinin bilindiği bir klüpte kendini 6 ayda kanıtladı. Ben 2-3 sene içinde Arda gibi bir basamak daha zirveye çıkacağını düşünüyorum. Eğer üstüne koyarsa hala geç kalmış değil.

Gerçekten şampiyonluğu son virajlarda ustalıkla geçen bir yarışçıydı. Yarışı kazandırdı ve daha iyisini kendisinden bekliyorum.

Başarılar Y7!

Bu sezon ilk 11'e girmesini zor görüyorum. Transferlerin hepsi tamamlandıktan sonra eylül ayı geldiğinde iyi bir yedek olarak sezona başlar ve hücum hattındaki çeşitliliğin altında kalıp kulübeye yerleşir. Gol vuruşlarındaki yetersizlik bu yaştan sonra değişmez, umarım ben yanılırım ama bu sezon geçen sezonki Yasin'i izlememiz zor gibi.. :38573:

Geri
Üst Alt