Aynen kapasitesi bu kadar. CL de top falan goremez ayaginda. Ligde arada sirada parlar gecen sezonki gibi. Tabiki o performansi tekrar yakalarmi zor soru.

Son düzenleme:
Millet adami utanmasa Ronaldo ilan edeceklerdi bir ara.

rezil oynadi ama olabilir

alternatif olmamasi kötü ama

Bir maçta yuceltmedik bir maçta da yerin dibine sokmak olmaz. bu macta aklın baska yerdeydi. bir an once toparlaman dileğiyle

cr7 messinin bile kötu oynadıgı maçlar gördük.bırakında adam 1 maç kötü oynasın.süper kupayı bu adam aldı gecen sene bu adam şampiyon ayptı.takım çok kötü bu takıma degil yasin cr7 bile fayda etmez.

Yahu iyi oynar kötü oynarda kapasite diye bir şey var işte

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hazırlık döneminden bu yana gidişatını beğenmiyorum. Bugün daha da berbattı. Artık biraz kıpırdasa iyi olur.

yerli ronaldo havalari girmis sansin varki adam gibi kanat oyuncusu yok yoksa yedeklerde bulurdun kendini

Ne şımarması ya? Her maç iyi oynayacak diye bir şey yok. Ayrıca Yasin duygusal adam. Tepkilerden dolayı etkilenmiştir. Haftaya Arena'da coşar yine. Merak etmeyin. Bi maç kötü oynasın da hemen gömeyim diye pusuda bekliyor bazı arkadaşlar.

Ne şımarması ya? Her maç iyi oynayacak diye bir şey yok. Ayrıca Yasin duygusal adam. Tepkilerden dolayı etkilenmiştir. Haftaya Arena'da coşar yine. Merak etmeyin. Bi maç kötü oynasın da hemen gömeyim diye pusuda bekliyor bazı arkadaşlar.

Benim gömdüğümü nereden çıkardın? He kardeşim he, ben Yasin'in kötü oynamasını ve onu gömmeyi hergün bekliyorum.

Forumda bazıları Türk futbolcu düşmanı.Hamza'ya nasıl yabancı düşmanı diyorlarsa bazı arkadaşlar da kesinlikle Türk düşmanı.O adamların yorumlara bak hiçbir Türk oyuncuyu beğenmezler.

bekler olsun, kanatlar olsun, cizgide hareket halinde topla bulustugunda direk orta deniyor, cek sola veya sağa gecsene rakibi.

hani bunu yapan bi yasin'di, oda düzleşti (dünkü mac icin)

sivas'ın bek ve kanatlarına dikkat ettiyseniz, kanatlardaki her akımlarında önlerinde kim varsa sağdan veya soldan gecip ceza sahası icine daldılar.

Ben havadan değil de taraftarın tepkisinden berbat oynadığını düşünüyorum. Tribünleri susturmak için gol atayım diye ekstra işlere girişti sonunda şımarmış izlenimi yarattı :)

Berbattı ama yine en kötü oyuncumuz değildi. Muslera'nın kendi kalesine gol attığı, Sneijder'in 3 pasından 2'sini rakibe attığı bir maçta Yasin kötü oynadı diye kızılmaz.

Geri
Üst Alt