Bu sene zaten kotu o ayri konuda hicbir zaman benim sevdigim tipte bir kanat oyuncusu olamayacak. Ne hiziyla adam gecer ne bilekleri cok yumusak ne teknik.. hepsinden bir tutam var ama hicbiri yeterli degil.. anca yedek olmali GS gibi bir kulupte..

Hamzaya bayagi bir atarlanmis, yüzünden düsen bin parcaydi dikkatimi cekti.

Bence moral bozuklugu performansini bayagi etkiledi yoksa sol tarafta daha etkili olurdu diye düsünüyorum, ki bugün iki tane gol pozisyonu vardi. O iki toptan bir tanesi girseydi millet yine bambaska konusurdu :D

Birde bugun pek sahit olmadik ama kendini yere atmalari yokmu.. beni deli ediyor..

Sürekli çalım ve fake atmaya endeksli oynuyor, bu yüzden ne aralara kaçabiliyor ne Carole ile anlaşabiliyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gayet iyi oynadı bu adamı sol açık dışında başka hiçbir yerde oynatmayacaksın macera aramaya gerek yok

Roket gibi şut atıyor ama her şutunda kaleciyi nişan alıyor. Halbuki dışardan falsolu, uzak direğe atabilecek yeteneğe sahip. Bu yaştan sonra öğrenicek değil tabii ama, biraz konsantre olsa her maç gol atar.

Yeterli değil ama Yasin'den iyiside yok şu an kadroda hiç değilse silahı var çabuk ve adam geçebiliyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gecen sezon hatrina nazikce söyliyorum: bazen cok fazla havalaniyorsun

Beraberlikte senin de payin var

Çok formsuz... Aslında sanırım geçen sene 2. yarıda formunun üzerine çıktı. Yoksa gerçek hali bu.

sadece lig maçlarında oynasın. Avrupa bu kestanenin ne haddine ??!?!?!

Yasin var gerek yok kanat transferine diyenleri hatirlayinca tukurim akillariniza tekrardan demek istiyorum..

Koskoca Galatasarayın en kaliteli kanat oyuncusu, yaratıcı oyuncusu. Tam bir fiyasko.Ve Galatasarayı bu duruma düşüren yönetime mi küfür edeyim, hamzayamı küfü edeyim yoksa tüm bunları görüp bunları statda protesto etmeyen taraftarlara mı küfür edeyim bilemedim.

buna nolmus ya

biraz kredin var diye pisman etme 1aderr
credit suisse degil burasi

Artist seninde dötün kalkmış iyiki 2 maç iyi oynadın.

Yerine Sinan oynamali yahu, her topun icine ediyor. Son tercihleri vasat oglu vasat.

Kredisinden yedi rezalet oynadı yetersiz ayrıca iyi yedek olur

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emre colak v2 olmuş

Geri
Üst Alt