Yetersiz. Takım savunmasını az çok iyi yapan bir çok rakiplere karşı yetersiz kalır gibi. Yeterince hızlı oynamıyor Pass oyununda.

eksikleri çok var dedik kanat alın yabancı diye campbell lazımdı

Spiker 15/15 pas başarısı falan dedi.Anlamadım nasıl olur.Her ayağına atılan topu kaptırdı.İstisnasız her topu adamlara verdi.Rezaletti. 85 dk sahada kaldı.

Belliydi böyle olacagi, yazin dedimistim ben kimse Yasin den gecen sezonun performansi bir daha beklemesin diye.

Bir de gecelerde zam falan istiyordu bu, hadi yallah önce adam gibi oyna.

Havalara girdi lakin yerine de adam yok.Devre arasına kadar oynatmak zorundayız.

maaalesef oynuyamıyo ama yedekte kimse yok

türk oyuncu böyle işte az biti kanlandı mı iki mala vurup cebi para görüp medya söz etti mi hemen götü başı kalkıyor. ulan hıyar seni aldığımızda kimse sümük diye seni silmezdi salak !
anlaşılan çöplüğüne dönmeye niyetin var ya adam gibi oyna ya da defol git !

Geçen seneki gaz bitti tabii.

daha kotu oynayabilir miydi supheliyim

İyi oynamıyor.Yedekten gelip oyunu hareketlendirebilir.İlk 11 oyuncumuz olamaz.Ancak işin kötü yanı Yasin'den iyi kanat oyuncumuz yok.

Bir ara Burak yilmaz gibi fauller yapiyordu. Bu herif bizim için iyi yedek olurdu ama dogru dürüst oyuncu almadilar. Bugün mal gibi oynadi.

Bayadır suskundu reis, suskunluğunu müthiş (:P) bir golle bozdu. Yerli Ronaldo..

CRiUNPIW0AAmluh.jpg

Kebabçı Podolski için bu adam harcanıyor

Her zamanki gibi takımın en iyisi

Sonradan girdiğinde daha etkili oluyor ama elimizde daha iyisi olmadığı için ilk 11'de oynamalı.

Geri
Üst Alt