Yasin'in genel performansını beğenirim belki alternatifi olmadığından tabi ama şu golü atamayan adamın Galatasaray'da işi yok.

CS6zdn-WoAAXWAY.jpg

Ulan mal topu ne kontrol ediyorsun zaten kale 1metre önünde vursan hemen kaleye !!!

Topa gelişine vuramazdı baya şiddetli geldi. Ama o kontrolün açıklaması olamaz.

posizyonu gördükçe küfür ediyorum sana, LANET OLSUN !!! LANET OLSUN BOS KALEYE GOL ATAMIYORSUN !

Tek vuruş yapamaz o pozisyonda da topu adam gibi kontrol edip köşeye bırakmak bu seviyede çocuk oyuncağı olmalı.

Son dakikada Umut ve Yasin tarafından kaçan pozisyonda Umut Bulut'un ofsayt olduğu ve hakemin düdük çaldığı belirtildi.

Boşuna küfretmeyin hakem ofsayt çalmış pozisyonda

Pozisyon ofsaytmış demek ki ofsayt olmasa ...

Baska bir tipik beyinsiz yerli futbolcu örnegi de Yasin.

Ne yazik ki bu türevlerinden bizim takimda cok var. Burak,Umut,Yasin,SABRI ilk aklima gelenler.

Tek de vur, Topa sağa dürt penaltı yapsınlar, Poldi'ye ver boş kale yapsın, Kontrol et hafif aşırt. Şu golü atmamak için ağır beceriksiz olmak lazımdı helal olsun.

Son dakikada Umut ve Yasin tarafından kaçan pozisyonda Umut Bulut'un ofsayt olduğu ve hakemin düdük çaldığı belirtildi.

Boşuna küfretmeyin hakem ofsayt çalmış pozisyonda

Şimdi bir daha izledim ofsayt ile uzaktan yakından alakası yok. Hakemde ofsayt vermemiş el kol hareketi ile aut atışını gösteriyor.

Şampiyonlar ligi için yetersiz görünüyor gecen sene bu adam şampiyon yapanlardan biri ben böle taraftara uyuz oluyorum ya yemin ederim bizde kabul ediyoruz bu seviyede degil ktü diye ama arkadas hakaretler küfürler olmaz olsun lan böle taraftar kötüyse performansı düşükse hoca onu oynatıyorsa hocaya kızılır bu adamlara değil.

En çok methedildiği günlerde de bu adamın Galatasaray'ın futbolcusu olmadığını söylüyordum, yine söylüyorum. Mevcut rezil kadromuz da iş yapar/yapıyor ama cidden bizim topçumuz değil.

Ne kadar kötü kadromuz olduğunu anlatmak o kadar basit ki; takımın tek kanat oyuncusu Yasin...

En çok methedildiği günlerde de bu adamın Galatasaray'ın futbolcusu olmadığını söylüyordum, yine söylüyorum. Mevcut rezil kadromuz da iş yapar/yapıyor ama cidden bizim topçumuz değil.

Ne kadar kötü kadromuz olduğunu anlatmak o kadar basit ki; takımın tek kanat oyuncusu Yasin...

10 üzerinden max 7'lik oyuncu.

İlk pozisyonda vuramazdı.Top baya sağa doğru açılıyordu.2. vuruşta geç kaldı.

Geri
Üst Alt