sağa çek rasgele vur ya da orta yap=teknik olmayan kanat oyuncusu itemi=en büyük temsilcileri amrabat+yasin---çok yararı oldu geçen sene de bu sene yarardan çok zarar veriyo takıma,pozsisyona bişey demiyorum çünkü tek vuruş yapçak tekniği yok.

O top çok hızlı gidiyordu kontrol etmesi zaten zor olacaktı. Yanındaki oyuncuya pas vermeliydi

leş.. geçen senede beğenmezdim sezon basında kanat lazım bu takıma derken herkes Yasin efendiyi 11 e yazıyordu.. Umarım ne olduğu anlasılmıstır..

offf sana adam dedik be bu kadar bir insan düşüşe geçmez dün beni feci dellendirdi

offf sana adam dedik be bu kadar bir insan düşüşe geçmez dün beni feci dellendirdi

Ayık olun biraz herşeyi çok çabuk unutuyorsunuz.Bu adam ilk 11 maçlara çıkarken geçen sene hiçbir sorunu yoktu.Bu senenin başındada bir sorun yoktu.Başımızdaki Sir Hamza herifi bir maç yedek bırakıyor.Bir maç oynatmıyor.Başka maç ilk 11 oynatıyor.Adamın ''DENGE''si bozuldu.Bana normal geliyor gol kaçırması.Güveni gitti çünkü kendine.

Çok formsuz birkaç maç dinlendirilmeli poldi sol kanat sinan gümüş sağ kanat oynasın yasin efendi biraz yedek kalsın da aklı başına gelsin

Birde bunun ve hakan'ının sözleşmesi uzayacak diye haber çıkmıştı.
Takımda bir tane bile yerli birakmayacaksin ki yeteneksizler sürüsü bizi kahretmesin

Lanet gelsin hamza ve yönetime.

yarım sezonluk performansına güvenip kanat almadılar alın siz yasin... geçen yılda mental eksikliği vardı ama bir şekilde etkili oluyordu..dünkü pozisyonda azcık kafası çalışssa bomboş podolskiye bırakırdı topu..adamların defansı luizanın pozisyonu bununkinden daha zordu ..bizimki mal mal bakındı elinoğlu şlak diye 90a attı..

Bütün maç sol açıkta Sabri'yi oynatıp Yasin'i yedek bırakırsan Yasin'den verim almayı unut. Yasin dünyanın en iyi topçusu değil ancak Hamza aptalca hareketleri ile adamı bitirdi resmen. Bu kadar boktan kadroda bile oynatmıyor adamı,yerine kullandığı adamsa Sabri...

En çok methedildiği günlerde de bu adamın Galatasaray'ın futbolcusu olmadığını söylüyordum, yine söylüyorum. Mevcut rezil kadromuz da iş yapar/yapıyor ama cidden bizim topçumuz değil.

Ne kadar kötü kadromuz olduğunu anlatmak o kadar basit ki; takımın tek kanat oyuncusu Yasin...
Forveti Burak, ön liberosu Bilal olan takımın kanat oyuncusu da Yasin olur. Rezil bir kadromuz var.

Önüne yavaşça gelen bir top sana çarpınca nasıl birden hızlandı bilim adamları araştırmalı.Şu posizyonun şanssızlıkla falan alakası yok tamamen yeteneksizlik.
O topu 90'a asması gerekirken dışarı attı, inanılır gibi değil.

Ayık olun biraz herşeyi çok çabuk unutuyorsunuz.Bu adam ilk 11 maçlara çıkarken geçen sene hiçbir sorunu yoktu.Bu senenin başındada bir sorun yoktu.Başımızdaki Sir Hamza herifi bir maç yedek bırakıyor.Bir maç oynatmıyor.Başka maç ilk 11 oynatıyor.Adamın ''DENGE''si bozuldu.Bana normal geliyor gol kaçırması.Güveni gitti çünkü kendine.
ona katılıyorum ama kaliteli bir ayak olsa kesinlikle kendini bozmazdı Yasi bizde direk 11 oynayamaz bu şekilde kanatlarda çok eksik oynuyoruz

Hocam analiz guzel ama bu pozisyonun kacmasinin izahi olmaz. Burada futbol zekasi olan her oyuncu o topa plase vurur gol olur olmaz bilmem ama kale bos top falsolu yerde sekmis donerek geliyor eger bir messi ronaldo degilsen o topu tek hamlede kontrol etmen zor( Ki edemedi zaten) o topa vuracaksin

O topu zaten stop etmeye çalıştığı için atamadı. Kimse kusura bakmasın bu topa tek vuruş yapmayan adam futbolcu değildir, buna değil de başka neye tek vuruş yapacaksın?

Ben de geçen sene bizim şampiyonluğumuzda pay sahibi olduğunu biliyorum. Ama bu pozisyonu bize karşı Astanaya versen çakar haberiniz olsun. Hatta bizim mahalede yedek oturtulan adam da atar!!

Bu pozisyon ile pek konuşulmayan diğer şey de tabi Umutun kaleci ile karşı karşıya yine ve yeniden kaçırmasıdır. Ama bizim forvetlerimizden gol beklentimiz kalmadı!! :(

Koskoca takımda bir tane kanat oyuncumuz var oda aslında bizde rotasyon oyuncusu olacak vaziyette pek birşey söylemeye gerek yok

Benfica - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı (2-1) Yasin Öztekin'in kaçırdığı pozisyon ! - YouTube

Gözümden kan geliyor her izleyişimde..

Kontrol etmeye çalıştıktan sonra sol ayağını uzatsa yine gol. Bunun izahını kimse yapamaz arkadaş. Kimse de kıvırmasın yok ayağından aşmış, soluna gelmiş falan diye. Bu pozisyonun izahı YOK!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir de oyuna gireli 25 daklika olmuş. Gayet diri yani bu salaklığı yaparken!! :(

Her şeye rağmen şu takımda oynar yasin yoksa emre çolakmı oynasın?

Geri
Üst Alt