Yahu adam topa doğru koşuyordu nasıl birden şut çeksin. Yanındaki oyuncuya pas vermeliydi

Yasin'i severim ama dün o golü kaçırmaması gerekiyordu.Yani neden gelişine vurmak yerine topu kontrol etmeye çalışıyorsun ki arkadaş.Resmen çıldırdım o pozisyonda.Ayrıca bu sene geçen yılki performansının yanına yaklaşamıyor.Devre arası bir kanat oyuncusu transfer etmeliyiz.Belki o zaman aklı başına gelir.

bu adamin cl maclarinda kötü olacagini gecen sezon formda oldugu dönemlerde de söyledik

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Bir önceki sezon son derece başarılı ve kendisini takımın önemli bir parçası olarak görmeye başlayan adamı sırf kendi fantezilerin için yedek bırakıp 70 den sonra oyuna alırsan kusura bakmada o adamdan sana fayda gelmez.

Adamın üzerine çok yüklenmeyin oyuna girdikten sonra burağın 70 dakka boyunca koşmadığı mesafede topla oynadı ve pozisyona girdi.

Bu adamın konsantrasyonunu hanzo denilen dağ ayısı bozdu maalesef.

:chargrined::grief:

bes para etmez rezil rüsva bi oyuncu oldugunu her fırsatta belirttik

Pozisyonu bir daha izledim, bütün Benficalilar tamamen Yasine odaklanmis o pozisyonda. Yaninda Podolski BOMBOS. Eger akil edip ona vermeyi düsünebilseydi Podolski kariyerindeki en rahat gollerden birini atacakti.

Bosuna demiyorum bizim takimda cok beyinsiz futbolcu var diye. Yasin den tut Buraka kadar, Buraktan tut Umuta kadar. Ama acik ara en beyinsizi Sabri'dir. Ona kimse yaklasamaz.

Pozisyonu bir daha izledim, bütün Benficalilar tamamen Yasine odaklanmis o pozisyonda. Yaninda Podolski BOMBOS. Eger akil edip ona vermeyi düsünebilseydi Podolski kariyerindeki en rahat gollerden birini atacakti.

Bosuna demiyorum bizim takimda cok beyinsiz futbolcu var diye. Yasin den tut Buraka kadar, Buraktan tut Umuta kadar. Ama acik ara en beyinsizi Sabri'dir. Ona kimse yaklasamaz.
İşin kötüsü hoca ve başkanda beyin yoksunu

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam analiz guzel ama bu pozisyonun kacmasinin izahi olmaz. Burada futbol zekasi olan her oyuncu o topa plase vurur gol olur olmaz bilmem ama kale bos top falsolu yerde sekmis donerek geliyor eger bir messi ronaldo degilsen o topu tek hamlede kontrol etmen zor( Ki edemedi zaten) o topa vuracaksin

https://www.youtube.com/watch?v=J-XhmDP6Cck

01 saniyede durdurursan, görüntüde zaten direk vurmak icin, düz bir sekilde ilk hamlesini yaptigini görürsün. Sonra top sekiyor, ve yön degistiriyor. Yasin yakalamasi icin, bacaklari acip, hamle yapmasi gerekiyor ani olarak. O pozisyonda topu zaten zor yakaliyor. Bacaklar 90 derece acilmis, sut atma imkani yok orada.

Kontrprede yakalanmak cok zordur, disaridan hep basit görnüyor, o yüzden genelde kontrpreden gol yiyen kalecilere de sike suclamasi yapilir Türkiye´de.

Son düzenleme:
yasin'e yüklenmeye gerek yok.

yasin-emre-sabri-bilal-olcan-umut gibi adamlar ile cl'de mücadele etmeye calısıyoruz. şaka gibi ama gercek.

O pozisyon gorundugu kadar kolay degil. Ileri hamle yaparken yarim metee onunde suratle sekiyor top. Onu bizim takimda kontrol edebilecek adam da pek yok sneijderden baska. Tek vurus yapmak zaten imkansiz bir top. Niye tek vurmadi diyenleri anlamak cok guc.

Niye kendi vurdu da poldiye vermedi. Tamamen tercih meselesi. Belki de panik. Atacagini dusundu vurdu cok abartmamak lazim. Nasil 80 kusurde tam yuklenmisken kuyttan olmayacak bir gou yiyen musleraya hakaret edilmiyorsa burda da edilmemeai gerekir diye dusunuyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tek vura bilirdi ama hazırlıksız yakalanmış. Reflex hamle ile son anda topu önüne alıyor orda. Bir çok oyuncu tek vuruş ile topa vura bilirdi orda. Top kaleyi tuturmak ayrı mesele tabiki o tempoda gelen topta

50 hareket yaparsa 3-4 tanesi anca işe yarıyor.
Pozisyonları batırmada usta bence Yasin.

Hani hamzadan nefret ederim ama şu adamı oyundan çıkarması bazen kesmesi falan son derece normal. Adam sanarsın ki ronaldo.. Gamsız. Defansif anlayışı hiç yok. O kadar rahat adam.Hayır çok üst düzey yeteneğin olur anlarım. Gerçekden koca Galatasaray kimlere kaldıı. Galatasaray yedek olarak bile bu adamdan daha iyilerine layık.. Bulurda..

Takımda beyin yoksulluğu namına fantastik dörtlü var bir nevi ünlü comic Fantastic Four gibi.

Burak,Umut,Sabri ve Yasin.

Hangisi daha beyinsiz karar veremiyorum çünkü gerçekten çok zor en beyinsizini seçmek.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

oyun zekasi ligde banko oynamaya bile yetmiyor. rezil adam.

Geri
Üst Alt