Topu stop edecek sağa sola çekecek zamanı da yeterince vardı orada,çok şuursuzca hareket etti.Oyun zekası düşük işte.
Bir adami tek bir pozisyon ile cozmek mumkun bu sana gelecegi hakkinda bilgi verir.
Ayni b.ku iki kere yapiyorsa bu adam ki kanat oyuncusu yilda kac kere boyle pozisyon bulacaksi ki bunlaei kaciran adamla iliskiyi aninda keseceksin.
Cok calisiyormusta ozveriylimiste. Defansa katki desen yok zaten topuda surmuyor, sneijder pozisyona sokacaksa sinan ve olcan da oynar onlardan farkli birsey yapmali ki haketsin. Solbek Olcan 90.dakikada 5 kisiyi calimlayip pozisyona giriyorsa yasinin bunu macta 3-4kere deneyip.2 kere basarmasi gerekir.

Devre arasi transferlerinden sonra kadro yuzu gorecegini dusunmuyorum acikcasi. Yapacagimiz kanat transferi ile olcan, sinan ve podolski gibi 3 oyuncuyu asamayacaktir. Hamle oyuncusu olarak durur iste sene sonu 250bin dolara satariz bir yere.

1 sezonluk adam yükü kaldiramadi.
mütevazi kalsa gecen sezonki gibi devam ederdi ama burunu yükseldi havalara.
düsüsüde okadar cabuk oldu iste.
neyse hasan kabze gibi bir sezonu kurtardi oda bi marifet.

Benim anlamadığım taraftar iyiye iyi demeyecek mi bu yav.aklar yüzünden. Adamı iki alkışlıyosun liderlik tiplerine giriyo. Sneijder, Muslera niye hala aynı bozmadı kendini. İş karakterde bence taraftarla bi alakası yok olayın. 2 maçta iyi oynadım diye g.tü kalkan yerli oyuncular.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sürekli Top kaptiran, rakibi seyreden Jose, Chedyou, Selcuk kaplumbağaların Orta sahanın çekirdeğini olusturdugu bir takimda
Messi nin bile özgüveni kalmaz.

Lan allah seni kahretsin macin tekrarini izledim kalenin sol tarafi resmen bos gelisine bodoslama vurmus topa. Denizlide cildirmis gel lan buraya diye bagiriyordu.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt