tam bir mal gibi oynuyor..gereksiz bir özgüveni var her yerden kaleye vurmaya çalışıyor

Geçen senede aynıydı bu senede aynı

Klasik Türk topçusu işte

yetenek var beyin yok

Kesinlikle bizim kalibremizde değil

biraz disipline edilmesi lazım ve futbolun takım oyunu olduğunu birinin iyice anlatması lazım buna.

ben bunu olcan ve sinan varken yedek bile birakmam. olcan ve sinana yedek denir, bunasa..cöp

Okulda iken sınıfça bir turnuvaya katılmıştık. Turnuvayı izlemek için okulun kızları da gelirdi saha kenarına. :)
O zaman herkes kahraman olmak için yırtınır dururdu saha içerisinde. :) Yapamasa bile çalım atmaya çalışmalar, bacak arası yapıp saha kenarına hafif bir göz atmalar. :)))

2 hareket yapınca kenradakilerin gözünde kahramanı olduğumuzu sanardık. :)
Hepimiz takımın kazanması için değil, kendimizi kenardekilere beğendirebilmek için, fantastik hareketler yapıp kahraman olmak için oynardık. :) Apaçık müsait pozisyonda olan arkadaşımıza pas vereceğimiz yerde, bacak arası yapıp kenara horoz gibi poz vermek için can atardık. :)

Maçlarda Yasin'i izledikçe o zamanlarda yaptığım eşşeklikler gözümün önünde canlanıyor! :)) Ne kadar da geri zekalı malmışız diye gülümsüyorum kendi kendime. :))) Kendimizi kenardakilere göstermek için takımı yaktığımızı yıllar sonra anladığımı farkediyorum. :)))

rezildi.77de oyuna giriyor bek oyuncusuna top kaptiriyor kontrada. gücü kuvveti yok.

En verimli maçıydı , daha az süre aldığı için daha az zarar verdi . 90 dakika Yasin izlemektense 15 dakika falan izledik işte.

Takimdaki en beyinsiz futbolcu bu.

Burak dan Umut dan hatta Sabri den bile daha beyinsiz bu herif.

Takımdaki en kötü en bencil en kendini beğenmiş oyuncu. Defol git

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çabuk kalktı bir yerleri ama ne oldum demicen bir tane adam gecemedi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt