3 gol de atsa 33 gol de atsa yasin gene yasin. ama eldeki bu ne yapalım, onun dışında gol sevinci çok duygulandırdı. bunun için teşekkürler

Takim icin suan onemlisin eyvallah her zamanda 11 de olmali diyorum ama kardesim her topu da vurma ya brumaya bir kere pas attigini goremiyoruz..bruma gol atmasin diye sahaya cikiyor resmen..bu kadar ezik bi karakter olmaz bruma kac tane pas verdi sana hatta bugun asist yapti ayiptir

Yasin'in bu kadar göze batmasının ana sebebi pas futboluna yatkın bir oyun tarzının olmayışı. Pas tercihleri iyi değil, çoğu kez topu ayağında fazla tutuyor. Keza Bruma da öyle ama Bruma'nın bireysel becerisi üstün, bire bir yakaladığı zaman affetmiyor. Böylece kendine alan ve pozisyon yaratabiliyor ancak Yasin'in böyle bir meziyeti yok. Yasin soldan içeri katedip, şut çekecek meziyette değil. Sağ çizgiden orta yapacak kenar oyuncusu da değil. Dünkü maçtaki gibi ceza sahası içine, gol noktalarına sızacak ve boşlukları değerlendirebilecek bir oyuncu.

Seni sevmiyorum ama gol ve asist yaptigin sürece, takima katki verdigin sürece elestirmem. Dün yine bencillik yapti ama 3 golünüde atmayi bildi, helal olsun.
Bruma ayni sekilde 3 gol atsaydi efsanevi bir sekilde anlatilirdi, buda bir gercek. Yasin'de hala negatif etkenler araniyor.

Seni sevmiyorum ama gol ve asist yaptigin sürece, takima katki verdigin sürece elestirmem. Dün yine bencillik yapti ama 3 golünüde atmayi bildi, helal olsun.
Bruma ayni sekilde 3 gol atsaydi efsanevi bir sekilde anlatilirdi, buda bir gercek. Yasin'de hala negatif etkenler araniyor.
s
Araniyor derken? Belki kendi sebep oluyor buna?

Mac 2-1, Antep her an 2. golü bulabilir cünkü defans vasat. Ve Yasin denilen herif 2 pozisyonda Bruma'ya pas atmayarak gol ve goller engeliyor, biz ama negatif etkenler 'ariyoruz' yani?

Görürdüm ben senin yorumunu mac 2-2 bitseydi. Hadi bunu ilk defa yapsa tamam, ama Adana macinda ayni (Eren'e vermiyor), Bursa macinda ayni.. (2 kere Podolski'ye vermiyor)

Ne yani kabak basimiza patlayinca ve puan kaybedince mi elestirmeye baslayacagiz?

s
Araniyor derken? Belki kendi sebep oluyor buna?

Mac 2-1, Antep her an 2. golü bulabilir cünkü defans vasat. Ve Yasin denilen herif 2 pozisyonda Bruma'ya pas atmayarak gol ve goller engeliyor, biz ama negatif etkenler 'ariyoruz' yani?

Görürdüm ben senin yorumunu mac 2-2 bitseydi. Hadi bunu ilk defa yapsa tamam, ama Adana macinda ayni (Eren'e vermiyor), Bursa macinda ayni.. (2 kere Podolski'ye vermiyor)

Ne yani kabak basimiza patlayinca ve puan kaybedince mi elestirmeye baslayacagiz?
Evet öyle bitse elestirirdim. Ama 3 gol attigi bi mactan sonra elestirme geregi duymuyorum. Her mac goller atip mac kazandiracaksa bencillik yapabilir, sorun yok :D Ama yapamayacagini biliyoruz, bu yüzden en fazla iyi bi 18 oyuncusu refickin dedigi gibi

Bruma ya bilerek pas atmadi kac mactir, bu macta da ücüncü golü atacagim diye bencillik pesindeydi.

Yetersiz bir oyuncu ve normal şartlarda takımda olmasını istemem ama medya ve bazı taraftarların yaladiği Volkan şen den çok daha iyi bir oyuncu. Dünkü maçta da öyle yada böyle 3 gol attı güzel görüntüler verdi tebrik ediyorum.

Yetersiz bir oyuncu ama eleştirinin de dozunu kaçırmamak lazım.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CziPD1lXcAAvpCJ.jpg

Geri
Üst Alt