Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu gol atınca üzülüyorum.Umarım en kısa zamanda gider.
sSeni sevmiyorum ama gol ve asist yaptigin sürece, takima katki verdigin sürece elestirmem. Dün yine bencillik yapti ama 3 golünüde atmayi bildi, helal olsun.
Bruma ayni sekilde 3 gol atsaydi efsanevi bir sekilde anlatilirdi, buda bir gercek. Yasin'de hala negatif etkenler araniyor.
ben yasin gol atinca seviniyorum diyenler
Şu gol atınca üzülüyorum.Umarım en kısa zamanda gider.
Evet öyle bitse elestirirdim. Ama 3 gol attigi bi mactan sonra elestirme geregi duymuyorum. Her mac goller atip mac kazandiracaksa bencillik yapabilir, sorun yoks
Araniyor derken? Belki kendi sebep oluyor buna?
Mac 2-1, Antep her an 2. golü bulabilir cünkü defans vasat. Ve Yasin denilen herif 2 pozisyonda Bruma'ya pas atmayarak gol ve goller engeliyor, biz ama negatif etkenler 'ariyoruz' yani?
Görürdüm ben senin yorumunu mac 2-2 bitseydi. Hadi bunu ilk defa yapsa tamam, ama Adana macinda ayni (Eren'e vermiyor), Bursa macinda ayni.. (2 kere Podolski'ye vermiyor)
Ne yani kabak basimiza patlayinca ve puan kaybedince mi elestirmeye baslayacagiz?
Haklisin kardesim de, bari maasini indirip yedek oynasin. Bize iyi yedeklerde lazim
maasını mı ındırsın afedersınız ama 5 mıo alan herıf sneijder hıc bı halt yapamıyor yasin 1 mıo alıyor ona mı goz diktiniz