Yıllık 2 milyon ideal diye düşünüyorum Galatasaray Spor Kulübü açlık sınırı bu miktardan başlıyor

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sn. Ünal Aysal'ın, kaybolmak üzereyken Türk futboluna kazandırdığı yetenek. Başkanımız dönünce yeni sözleşme yapılır.

Biraz daha parlatip bir arap kulubune guzel paralara satmak gerekir. Gelecek teklifi bu sefer kendi de kabul edecektir

Devre arasi kendisine teşekkür edilip en yakın anadolu kulübüne maaşının yarısı verilerek postalamaya bakmak lazım.

SARI KIRMIZI!

Boş geldi boş gidecek.

Son düzenleme:
Hazır goller atıyor iken itelemek lazım

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiye Liginde en dusuk IQ oyuncu olabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hajahhsh takımda şuan tek katkı veren adama yazılanlara bak avatarlarıda sneijder. Yasinden 5 kat fazla al hiç katkı verme sırf yabancısın diye sevil djfjj futbol fakirleri sizi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çin'de transfer dönemi yaklaşıyor. "Turkish Cristiano Ronaldo" adlı videolar hazırlayalım. Çin forumlarına falan link atalım. Yasin'i bu sezon elden çıkardık çıkardık, yoksa bizimkiler sözleşmesini uzatır.
3-5 beleş gol atınca daha da bencilleşmeye başladı. Bruma'ya son maçlarda kasten pas atmadığını düşünüyorum. İstatistik olarak kendisini geçsin istemiyor.

Çin'de transfer dönemi yaklaşıyor. "Turkish Cristiano Ronaldo" adlı videolar hazırlayalım. Çin forumlarına falan link atalım. Yasin'i bu sezon elden çıkardık çıkardık, yoksa bizimkiler sözleşmesini uzatır.
3-5 beleş gol atınca daha da bencilleşmeye başladı. Bruma'ya son maçlarda kasten pas atmadığını düşünüyorum. İstatistik olarak kendisini geçsin istemiyor.

İyi fikir. :D

Takımın futbol zekası en düşük ama potansiyel skor etkisi en yüksek isimlerinden biri. Mallıklarına katlanıp oynamaktan başka şansımız yok, olmadığı maçlarda bir tek Bruma ile hücum etmeye çalışıyoruz.

{taptap}

Anıl renkdaşıma katılıyorum. Bruma ve Yasin haricinde hareketli, rakip defansı hataya sürükleyen oyuncumuz yok. Herhangi bi oyun planımız da yok. Yasin + Bruma daima oynamalı.

İyi bir Galatasaray da yedek kulübesinden öteye gidemeyecek olan yasin bu mallıklarıyla bile garanti ilk 11 oyuncumuz.
Çünkü akhisar belediye kıvamındayız yasini bile arıyoruz.

T@patalk ????

Oooo kanaryacik, naber? Nasil gidiyor aslanlar dunyasinda ezik buzuk dolasmak? :D

ne bu avatar

Artık gs oyuncusuna hakarette mi serbest?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hala ayni yasin, iyi guzel hattrick yapti ama futbol olarak hala aynisi, rakibini gecmekte cok zorlaniyor, topu aldiginda cogu zaman geri pas veriyor, bruma gibi rakibin uzerine gidemiyor.

Sol tarafimizi carole ve bruma iyi goturuyor, ama sag tarafimiz sabri ve yasin ile cok zayif, belki sinan yasin'den formayi alir diyodum da riekerink sinan'i oynatmaya oynatmaya bitirdi.

Geri
Üst Alt