Topsuz oyunda çok iyi olmasının faydalarını görüyoruz.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yasin Öztekin geliyor gol de geliyor :/

{taptap}

C0LbFZeWgAAyoer.jpg

Bu adamii niye sevmiyor forum bi türlü anlayamiyorum. Zamaninda soner aydoğdu ile gelmesini cok istemistim. Bize degil tsye gitmişlerdi neyseki daha sonra geldi bize. Cok önceden beri tanidigi adam. Almanyada sağbek olarak da oynamisligi var. Turkiyede erciyes ve gençlerbirliğinde muller tarzi bi rolde oynuyordu.ayrica kendisinin aslında cok iyi şutları var ama nedense bizde pek sut cekmiyor. Yanilmiyorsam gençlerdeyken yılın gölüne aday olabilecek bi gölü vardi.

bu takımda 4. 5.kanad olacak biri.bruma bi yana,maiga var daha.sinanı her zaman bu zatın üstünde tutucam,duygusala baglamaz ve sımarmazsa cok ii bi futbolcu olacak çünkü.

bruma
vargas
maiga
sinan
yasin

sıralama budur.

bugun oynasa bazi gerizekalilar gibi sahada yurur muydu, tabi ki hayir
ilk pas hatasinda kufur yer miydi, tabiki evet

bu takımda 4. 5.kanad olacak biri.bruma bi yana,maiga var daha.sinanı her zaman bu zatın üstünde tutucam,duygusala baglamaz ve sımarmazsa cok ii bi futbolcu olacak çünkü.

bruma
vargas
maiga
sinan
yasin

sıralama budur.

Maiga kim ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

bruma
vargas
maiga
sinan
yasin

sıralama budur.

Atin Bunu burdan yaw bu nasil yorum

Ulan Yasin olmasa takim ilk 5 te bile olamaz takimin en cok gol atan oyuncusunun sinan'dan kötü oldugunu anca senin gibi futbolla alakasi olmayan biri yazardi zaten

Bruma-Yasin ikilisinin verdigi katkiyi hic bir oyuncu vermiyor

Atin Bunu burdan yaw bu nasil yorum

Ulan Yasin olmasa takim ilk 5 te bile olamaz takimin en cok gol atan oyuncusunun sinan'dan kötü oldugunu anca senin gibi futbolla alakasi olmayan biri yazardi zaten

Bruma-Yasin ikilisinin verdigi katkiyi hic bir oyuncu vermiyor
giphy.gif

Kimse yazmıyor ama bu adam son haftalarda 14/15 sezonunun ikinci yarısındaki performansına döndü. Çok formda. Bugün de çok beğendim. Bencil falan deniyor ama bugün hiç bencil değildi. Kanat değiştiriyor iki kanatta da etkili.

Geri
Üst Alt