bilerek kırmızı kart gördü

hatta o pozisyondan 2 dk önce yine bilerek yaptığı faulden kırmızı görmeliydi

aptal saptal konuşmayın

Açık ve net ben bu maçta oynayacak oyuncu değilim tavrıyla oynadı bütün maçı. Bu herif 2 maç top oynayınca kendini direk süper yıldız olarak görüyor.

Yasin Öztekin: ''Eğer gençliğimde şimdiki aklım olsaydı bu yeteneğim, zekam ve üst kapasitem ile Real Madrid veya Barcelona'da oynuyor olurdum.''

Buna o Galatasaray formasini giydirenler utansin, destekleyenler utansin.

Ne günlere düstük yahu. 3 sene önce Galatasaray kapisinin önünden gecemezdi bu tip oyuncular.

Bastıktan sonraki hareketine bakın.Hemen çekmeye çalışıyor.Azıcık vücüd dili okuyabiliyoruz.Sırtı hafiften kambur oluyor bastıktan sonra.Kasten bassa o kamburluk olmaz.İrkiliyor yani orada..

Bastıktan sonraki hareketine bakın.Hemen çekmeye çalışıyor.Azıcık vücüd dili okuyabiliyoruz.Sırtı hafiften kambur oluyor bastıktan sonra.Kasten bassa o kamburluk olmaz.İrkiliyor yani orada..

Diğer ayağını kaldırıyor ve tüm yükü bastığı ayağına veriyor. Gayet kasıtlı.

yönetim derhal kadro dışı bırakmalıdır .
katkısı batsın !
şampiyonluk uğruna bu herifin pisliğini çekecek değiliz.
bugun resmen formaya takıma taraftara ihanet etti.

Maşallah dediğimiz 10 gün yaşamıyor anlamadım ki. Daha geçen övüyorduk bunu. Kötü oynayabilirsin, pozisyon hatası yaparsın, bencillik yaparsın ama böyle mallık yapamazsın Çakma ronaldo.

Buna o Galatasaray formasini giydirenler utansin, destekleyenler utansin.

Ne günlere düstük yahu. 3 sene önce Galatasaray kapisinin önünden gecemezdi bu tip oyuncular.

"Buna o Galatasaray formasını giydirenler utansın, DESTEKLEYENLER UTANSIN" demişsinya işte o Chedjou için de geçerli.

gördüğü ilk sarıda kırmızı göreceğini belli etmişti.bakalım çapsız dursun ne yapacak?

Katlanmak zorundayız demiştim, devre arası gelip transfer sezonu açıldığına göre artık beyin nakli için bir hastaneye yatırma vakti geldi.

{taptap}

Bir kere de öngörme birseyi be, millet cildiriyor hakli ciktikca..(14.12.2016) :hat:
Görünen köy kilavuz istemez..

Bu Yasin daha gelecek haftalarda basimiza bela olacak. 3 gol atti, birde polislere yaptigi jest sonrasi hakkinda olumlu konusuldu ya, bundan sonra top kayibinda geriye kosmaz, 3 e 1 pozisyonlarda pas fln da vermez.

Adamin karakteri cok net, havali ve egolu. Sisirirsen bunlari yapar, görün bakin.

16/17 E:2 | 24 Erzincanspor 1-1 Galatasaray | MS | 14 Aralık | A Spor

yine linc edecek birini bulmmussunuz ama yasine muhtacız 2. yarı icin cok yuklenmeyin

Geri
Üst Alt