Suc sende degil abi. Suc seni 10 numara yada RB/RM olarak oynatan o gerizekalida. Riekernikde Bruma ile en iyi oyuncuydun, yedi bitirdi bu herif seni

Riekerink varken bundan ve Bruma dan az cok faydalaniyorduk. Tudor geldi Bruma'yi kesti direkt ilk macinda, bunu da sacmasapan yerlerde oynatiyor.

Rize macinda Bruma'yi kesmeseydi belki kazanacaktik, deplasmanlardaki acik ara en önemli futbolcumuz Bruma. Ya anlamiyorum bu kulübe gelen her TD kafayi siyiriyor, normal degil bu.

Bilen bilir Yasini hic begenmem ama bu adam takimin en golcü oyuncusuydu Riekerink varken, fena da oynamiyordu acikcasi takimin geneline ve kendi kapasitesine göre yorumlarsak. Dün merkez de oynatti yahu bu adami, nasil bir akil tutulmasi yasadi Tudor acaba cok merak ediyorum.

Riekerink varken bundan ve Bruma dan az cok faydalaniyorduk. Tudor geldi Bruma'yi kesti direkt ilk macinda, bunu da sacmasapan yerlerde oynatiyor.

Rize macinda Bruma'yi kesmeseydi belki kazanacaktik, deplasmanlardaki acik ara en önemli futbolcumuz Bruma. Ya anlamiyorum bu kulübe gelen her TD kafayi siyiriyor, normal degil bu.

Bilen bilir Yasini hic begenmem ama bu adam takimin en golcü oyuncusuydu Riekerink varken, fena da oynamiyordu acikcasi takimin geneline ve kendi kapasitesine göre yorumlarsak. Dün merkez de oynatti yahu bu adami, nasil bir akil tutulmasi yasadi Tudor acaba cok merak ediyorum.
ismail güldüren e soralim :D

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Yasin Öztekin whatsapp profiline hayır yazmış

twitter da dolaşıyor, poku yedi :D

Yasine bak sen :D :D :D :D :D
C9VA5ibWAAAWmcz.jpg:large

Son düzenleme:
dursunun telefonu olanlar bi kontrol etsin kazara watsapp falan yükleyebildiyse bi ihtimal ekmek çıkar belki bize.
imkansız anlamaz o keko böyle şeylerden ama bi umut işte

Dogruysa helal olsun be. Bu da bizim diger ise yaramaz Almancilar gibi "Evetci" dir diye düsünürdüm ben.

Cok sasirtti beni acikcasi. Aferin lan Yasin.

Burger restorani acmisti herhalde, yakinda gidip orada yemegimi yiyip seni anarim Yasin. Hayir diyen herkes kardesimdir.

Alayiniza Atatürk ulan.

iyi ya belki uzatmazlar artik

Tudor gelir gelmez Yasini mahfetti . Kaleden uzak tuttu skora 0 katki sagliyor artik .

Demiş idik

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt