Muhabbeti mantık, spor ve ahlak sınırları içine çekerek yorum yaparsak kendisi referandum öncesinde de sonrasında da kapasitesi ölçüsünde iyi oynuyor.

Pek yetenekli bir herif değil ama sürekli arıyor. Ceza alanına topsuz koşular yapıyor. Bu özelliğini seviyorum. Zaten 10 gol atma sebebi de bu.

Her sene bu civarda gol atiyor kadroda tutmak icin bile yeterli sebep.rotasyonda faydali olur

Bir takımda yasin öztekin yıldızsa daha doğrusu kendini yıldız sanıyorsa o takımdan bir cacık olmaz.

Beşiktaş'ta olcay şahan da 1-2 sene önce yıldızdı 3.oluyorlardı.Ne zaman olcay şahan akla bile gelmemeye başladı takım coştu...

Galatasaray'ın olcay şahan'ı...

aldıgı paranın ustunde performans sergiliyor 5 mıo alıp yatanlar var

Cizgiden cikarttiklari topu girse güzel gol olacakti.

Tolgay'la takasini reddetmisler.Birde ustune bu copun sozlesmesini zam yaparak uzatacaklarmis.Bu Dursun gitmezse kume dusmemiz uzak degil.

7 numaranın hakkını veremeyen bir topçu daha ...

Sinan-Yasin-Garry üçlüsü yerine adam akıllı bir kanat oyuncumuz daha olsaydı keşke ...

"Sadece adalet istiyorum. Son 3 sezonun analizi çıkarılsın. Kim ne katkı vermiş, ne kadar kazanıyor incelensin"

Sunun gibi kan emici futbolcular yollanmadikca daha cok Tudorlar gelir gider.İsin daha vahim kismi bu Ptt topcusu 30 yasinda zamli sozlesme alacak.

Bazı oyuncular vardır hissedersin takımdan çok kendisini düşünüyordur.Yasin'de öyle bir oyuncu.

4-2 yenildiğimiz ve 2 golü de kendisinin attığı bir maçı 4-0 kazandığımız ve hiç gol atamadığı maça tercih eder.

Ayrıca arkadaş nasıl bir akıl tutulmasıdır bu geçen sene ligi 5.bitirmişsin ve bu sene de 5.bitirmenin eşiğindesin koskoca galatasaraysın ve bu rezillikteki en büyük sorumlulardan birinin sözleşmesine zam yapmaya kalkıyorsun.Bu nasıl bir kafadır.

1aad06de7ac5bdf33fbdbd497f03d0bc.png

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Valla gram akıl yok bu oğlanda illa birisini satacaksak Garry ve Yasin ikilisini satalım

Geri
Üst Alt