Bunu pazarlayamamak malligin en buyuk ornegi zaten. Adamin istatistikleri ortada 3-5 biseyler kap gel sinan gibi 500 bine alirsin yerine mis

Defolup gitmeli.Yine zam istemis.Gerekirse bonservis bile istenmemeli su yeteneksiz icin.

Gitmesi gerekenlerin en önde gideni bu. Kalması gerekenler yolanır bunun gibileri ise el üstünde tutulur.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Yasin 3 yıllık performansı

16/17 11 gol 4 asist
15/16 10 gol 9 asist
14/15 5 gol 14 asist

Menajeri Ahmet Bulut yaşı da çok sıkıntı olacak değil

Şu adamı adam akıllı pazarlayıp 3-4 milyon bonservis alınabilir ...

Geçen sene sonu da aynı fiirdeydim bu sene de, giydiği formanın büyüklüğünü anlayamamış bu arkadaşı alıcısı çıkarsa üçe, beşe bakmadan anında satmalıyız.

Git ulan git Allah'ın ozurlusu.
İsterse 15 gol atıp 22 asist yapsın.

Sevemedik ulan gıcık kaptik.

Yönetim maaşına zam yapar,devam eder kanımca :) Liyakat kavramı olmadıkça,iyi olan başa geçmedikçe böyle yönetilmeye mahkumuz.

Allah vergisi çabukluk ve hızı olmasa 2.ligde bile oynayamayacak oyuncu.
Ve koca Galatasarayı bu adamlara mahkum ettiler.

İstatistiksel olarak bakılınca faydalı olmuş izlenimi veriyor ama maç içerisinde futbol zekasından yoksun olduğu için *iç ettiği pozisyonların haddi hesabı yok. Kendini de bir halt zannediyor.
Derhal gönderilmeli.

Oynadığı maçlarda takımı sabote ettiği için muhtemelen maaşı yükseltilerek sözleşmesi uzatılır.

Bu adama inş sözleşme uzatip maaş verme gafletinde bulunup kanserimizi hizlandirmayiz.
Tunaya bile varim

Bu şeref yoksunu herif sezon boyunca kaç defa takımı karıştırdı kaç defa kadro dışı kaldı ve ezik yönetim affetti. Şimdi hala burnunun dikine gidiyor zamlı yeni sözleşme istiyor bizim akılsız yönetim de kabul ediyor.

Başlı başına SKANDAL

yasin bu yönetim sana hakettiğin maaşı vermeyecek gibi duruyor

sen iyisi mi kendine rusyadan falan bir takım bul

Ulan o kadar Bruma-Poldi-Sneijder filan gidip Yasin-Sarbi kalacak ya takımda ABV ulan Dursun ...

yasinle 2+1 senelik anlaşma yapılmış ayrıca yıllık 500000 lira da maaşına zam yapılmış diyor gazteler.

Geri
Üst Alt