Boş yorum atmayın, takımdaki en faydalı yerli belki de.

Laf edilecek bir sürü adam var buna ne ediyonuz
Umarim as oynamaz, cok iyi bi yedek

Fiyat/performans oranıyla bakacak olursak bayağı iyi. Bu sezonda Feghouli'yi iyi yedekleyeceğini düşünüyorum.

Yasin'in egosundan,kendini beğenmişliğinden falan nefret ediyorum ama açık konuşalım; Geldiği gün kimse bu kadar iyi performans göstereceğini tahmin etmiyordu.

İlk sezon şampiyonluğun kilit isimlerinden oldu,ertesi sezon takımın kötü olması ve önceki sezondan şişen egosuyla pek iyi değildi. Geçen sezon ise tam olarak 11 oyuncusu olamamasına rağmen 10 gol attı.

Yerli oyuncu ülkede bu kadar kıtken bence takımda kalmalı. Sözleşmesi uzatılacaksa eğer maaşına zam yapılmadan uzatılmalı.

Faydalı olduğu bir gerçek. Ama daha kampın ilk basın toplantısında "yeni sözleşme bekliyorum, benim de kafam rahat olmalı" demesi olan faydasını da silip atıyor.

Adam gibi oyna, bu sezon takım şampiyon olsun sözleşmen zaten uzatılır. Sakin ol sen, işine bak.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

DEhj810XgAEl7ka.jpg

arkadaşı pistten alalım

Git ulan sanki çokta tın yerli topçular bu kafada olduğu sürece bir nane olmaz

Yahu bizden alamadığı zammı buna hangi takım verecek de sözleşme imzalayacak, kimi tehdit ediyor bu herif? Bu kulübü şöyle tırı vırıların boş tehditlerine bırakmayıp, kapıyı göstereceksin anında.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu beyinsiz oynayacağına alt yapıdaki veletler şans bulsun daha iyi...

beklenti farklı bir şeydir diretme pislik çıkarma farklı bir şeydir. yeni sözleşme diye direten adamı anında kapıya koyacaksın .
yasin sen 30 yaşında kayseri ayarında bir topçusun . senin ne haddine sözleşmede ısrar etmek ? ben olsam o kupa maçında yaptıgın rezaletten sonra sana Galatasaray formasını haram etmiştim de bakma işte yapamadılar.

yeni sözleşme istediğini ve hak ettiğini keşke sahada birazcık göstersen.

Gevşek gevşek oynayıp pozisyonları harcadın maç içinde hadi çevirin bakalım maçı şimdi.

Seni oynatan hocanın da
kulüpte tutan başkanın da
savunan taraftarın da

Herkesçe gömülen Volkan Şen bu çakma Ronaldo'dan çok daha kabul edilebilir bir adam.

Geri
Üst Alt