Derhal bu gece takımı sabote ettiği takım arkadaşlarına pas vermediği için kadro dışı kalması gerekir.

Ancak adam garip bir şekilde Tudor'un prensi.

Bir topçunun yeteneği kısıtlı olabilir senin gibi ama o sokuk saçını bağlayıp pas vermeyip çalıma girmen bugün beni çok sövdürdü

Olum sen niye böylesine lan. Yedi ceddinden Özür dilerim.

Tanımayan biri 7 numara falan adam sanar. Ama topu ayağına aldığı anda kendini açık ediyor. O kadar yetenek fakiri

bu adam geniş alan oyuncusu günümüz futbolunda geniş alan diye bir mevzuda kalmadığına göre maça sonradan girecek rakip açılmak zorunda kaldığında kullanacağın bir adam demek.

Saçlarını yapıştırmaktan maça odaklanamıyor ve saç tokasını sıkmaktan da beynine oksijen akışını engelliyor

saka maka hala takimin en iyi kanat oyuncusu
seviyeyi siz düsünün yani
allahtan aysal baskanim zamaninda getirmis kendisini

Beyin yoksunu olduğu gibi, karakter de yok. Bir de utanmadan zam istiyor çakma Ronaldo...

Utanmadan zam istemesi bol keseden verilen maaşların etkisi hep. Yazık şu kulübe.

Foruma bakıyorum da bugün nedense kimse büyük resmi görmüyor..

Arkadaşlar haftanın yorgunluğunu atın artık üzerinizden. Bu adam her zaman bu seviyedeydi.

Sneijder bu adamın bir yerde beyniydi sahada. Sneijder olmazsa yasin oynayamaz verim alınamaz...!!!

Şu sneijderin önemini bir kavrayın artık istirham ediyorum..

7 numaradan bize hayır gelmiyor. Öncesinde Aydın giyiyordu düşün işte :(

atın bu herifi dışarı bu kadar egoist bir oyuncu görmedim ben kendini harbi harbi ronaldo sanıyor bu şizofren manyak

Geri
Üst Alt