futbolcu falan degil.
sneijder bunu duvar olarak kullaniyordu biz de futbolcu saniyorduk hepsi bu, foyasi ortaya cikti 2 macta.

Sözleşmesini uzatanın anasını avradını...Sezon sonuna kadar 18e dahi alınmamalı.Sezon sonunda da s..tir olup gitmeli.Bakalım yıllık 1 milyon veren çıkacak mı?

Ulan cok merak ediyorum. real madrid'de gibi bir kuluübte isco sesini cikartmadi sözlesmemi uzatin diye. Sen kimsin'de her hafta menejer araciyla kontrat uzatmayi birak, zam istedigini haber yaptiriyorsun? sana bu dünyada hangi kulüb EUR 1m üzeri para verir? okadar degerin varsa, git bundesliga'da o parayi kazan. beni spor direktör yapsalar varya, bu haberin ilk ciktigi an bunu kadro disi birakirdim.

Topçu musunuz lan siz?
Sinan sen bu yedek dahi olamazdınız burda
Şans buldunuz 2 senedir anadolu takımı kalitesinde ki kadroda bile zar zor iş yapıyosunuz defolun gidin

DFPbitgXkAAbeSm.jpg:large

Zam olayini ve disiplin sorunlarini bi kenara koyarsak kendisini hic sevmesem de maalesef takimdaki acik ara en faydali yerli oyuncu konumunda son 2 sene de. Düsünün yani seviye yerlerde sürünüyor resmen.

Eskiden Milli takimin omurgasini olusturan Galatasaray da 1 tane bile adam akilli yerli futbolcu yok.

2 senedir leş takım berbat durumda ve bu berbat takımın vasat oyuncusu zam istiyor.

Normal bir yönetimin zam isteğine vermesi gereken tek cevap budur:YouTube

DFltjedXgAED103.jpg:large

Yasin Öztekin, izin gününü yine Çeşme'de geçirdi. (Gama Spor)

Tatil verildiyse haktır da daha dün östersunds faciası yaşatmış birisi olarak şahsen ben olsam utanırdım orada öyle yatmaya.
Neyse herkes farklı tabiki.

Geri
Üst Alt