Oyuna girecekti kenarda selfie işini uzatınca Tudor Ereni aldı

DHN5pmkXsAAtx4R.jpg

Nasıl bir ciddiyetsizliktir maç devam ederken seni ısın diye kenara gönderiyorlar sen yüz kişi ile selfie çekiliyorsun. Çok merak ediyorum yaptırımı olacak mı?

Bence cok iyi bi performans sergiledi saha disinda. Sagdan soldan selfiler yagmur gibi yagdi aferin sana Yasin :D :D :D

Yasin zu Real Mardin :D

Bu takımda kanatta çok rahat oynar bence atletik ve skorer bir oyuncu haftaya Tolga yerine oynatırdım

Böyle bir olay sonrasi bu adam kadrodisi kalmali. TD isinmaya gönderiyor, futbolcu selfie cekiyor. Hayatimda ilk defa böyle bisey göriyorum

Gomis ise çalışıyor nah alırsın sen zam.
1fbed868fd2309a916fb515c01f540ce.jpg

GSCimbom Mobile App

30 saniyelik osmanlı maçı performansı var izleyin.Marianonuyu 2 pasla yordu zaten özel bi yetenek yasin.
Beni üzen kısım yedekte yeterli olacağını işe de yarayacağını düşünüyodum , osmanlı performansı düşünmeye sevketti.

Kesinlikle sınırlı yetenekli ancak makul şartlarla takımda kalması gereken iyi sayılabilecek bir rotasyon oyuncusu..

Aysal başgan güzel kontrat yapmış. Aynısını Baltaya falan da yapmıştı ama Dursun bozdu kur olayını sonra.

sent via GSC

İlk geldiği sezon dışında bir faydasını görmedim.O sezonda şampiyonlukta kritik goller attı.Ama artık yeter.
arrivederci yasincim.

Geri
Üst Alt