lan maç başının yarısını tudor'a mı veriyorsun?şu şerefsiz oynayacağına genç recep oynasın daha iyi.

Yerini kaptirdi mi diye, yoksa sozlesmesi bitiyormu diye.. bu ne bencil pislik olmus

Resmen beni kovun diyor yaptıklarıyla kaç sezondur. Orda gol denemesinin başka açıklaması olamaz.

Bruma bunun yüzünden küstü bi ara geçen sene :(

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

abv

6risrdtp.jpg

Yedekten bile girme oyuna bencil herif.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10 dakikada 3 pozisyona soktu takımı ama üçünde de yanlış tercih yaptı ah biraz kafası çalışsa.

Selfish

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyne oksijen gitmiyor da olabilir. Kaleye vuramadı son pozisyonda topu. Garryden daha fazla ofans katkısı verdi doğru kararları alması lazım.
Son dklarda sıvas in oyunda düşmesinden etkili yalnız. Kenardan geldi daha güçlü üstelik. Normal yani. O iki pozisyonda kaleye vurmak yerine pas çıkarsa isabetli bile olmasa + puan alırdı.
Bu şekilde oynadığı 5 dk da çuvalla küfür yedi. Moral falan da bırakmadı bende.
Geçtiğimiz yıllarda o kadar fazla izledik ki bu pozisyonları artık 1 tanesine bile tahammülüm yok. Bide bunu yapan geçtiğimiz yılla aynı isimler oldu mu çıldırıyorum.

GSCimbom Mobile App

Son dklarda sıvas in oyunda düşmesinden etkili yalnız. Kenardan geldi daha güçlü üstelik. Normal yani. O iki pozisyonda kaleye vurmak yerine pas çıkarsa isabetli bile olmasa + puan alırdı.
Bu şekilde oynadığı 5 dk da çuvalla küfür yedi. Moral falan da bırakmadı bende.
Geçtiğimiz yıllarda o kadar fazla izledik ki bu pozisyonları artık 1 tanesine bile tahammülüm yok. Bide bunu yapan geçtiğimiz yılla aynı isimler oldu mu çıldırıyorum.

GSCimbom Mobile App
Olsun önemli bu isteği yine de. Daha iyisi yok çünkü aynı bencillikte az atanı Volkan Şen verelim istersen.

Geri
Üst Alt