Arkadaşlarının emeğini çalan artist bencil halı saha topcusu.

Ulan içerde 3 adam var 2 pozizyona girdin bencilliğin egon yüzünden takım arkadaşlarının moralini düşürdün. Eren iyi sövdü ben olsam daha da söverim.
Ayıp değil mi adamlara pas atmıyosun? Senin karakterin bu kadar zayıf mı? Gol atsan ne olur taraftar seni bağrına mı basacak 1 gol attın diye.

Yemin ediyorum Türk topçusundan bezdim bu selçuk yasin sinan gibi adamlardan. Bunlar takımın bütünlüğünü de bozar herşey olur. Yedek beklemeyi kaldıramıyolar böyle profesyonel topcu olur mu yahu sen batman petrolspor'da oynamıyosun Galatasaray'da oynuyosun kamil herif kendine gel yoksa taraftar kendine getirir seni.

TapaTalK

Sezon sonu defolup gidecek çok şükür. Tam bir haset almancı.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

bu arkadasi sokak arasinda hoplatmak lazim. pas ver ulan, asist yapmis olursun, katki vermis olursun, bi bakarsin ilk 11'de basliyorsun, kafan bu kadar mi basmiyor allahin belasi adam.

içerde pas bekleyenler olduğu halde dan dun kaleye vurduğu pozisyonlarda hadi teknik direktöre ve taraftara atar yaptın egonu tatmin ettin arkadaşlarına da mı saygı duymadın . üstelik onlardan biri yedekten senin gibi giren eren'dir. belki gol atacaktı moral bulacaktı . senden olmaz bencil anadolu topçusu .

sezon başı bir şans daha verilmeli diye düşünüyordum ama yanılmışım. Gideceği en ama en iyi takım Almanya'nın orta sıra takımları olur. Ver eline sözleşmeyi gönder.

Tolga düzeldi. Ama bunda tık yok.

Ay sonunda takımdan ayrılacaklar netleşecek demişti Cenk Ergün. Onlardan biri bu olacaktır.

Transfer dönemi bitmeden acilen kurtulmak lazım.
Yedek olmayı bile hak etmiyor. İlla yerine transfer yapmaya da gerek yok. Altyapıdan takviye yapılabilir.

adam cidden kendini ronaldo felan sanıyor ben geyiğine diyor sanıyodum ciddi ciddi ronaldo sanıyor kendini

Birde zam istiyor lavuk benfica maçında boş kaleye atamayıp tur gidince yol verilmesi lazımdı o gün

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dün diğer futbolculara olan düşmanlığını deklare etti bencillik yaparak.
Kadroya giremediği için hasetinden çatlıyor belli.

Maç boyu Rodrigues'i yapamadığı şeyii yapabildi aslında. Çok güzel topu çekerek rakibini pazara yolladı ama bencil davrandı.

İnstagram hesabını yoruma kapatmış zırto. Oğlununki:

282083372d903deef434dd6eadd631f3.png

Bu herif maçta girdiği o iki pozisyonda da sut yerine pası düşünse ve biri asist olsa, şimdi hepimiz en azından ilk 11'i zorlar gözüyle bakıyor olurduk. Futbol zekası bu işte. İki pozisyonda adamı vezir de eder rezil de.

Geri
Üst Alt