#7 Zoran Erceg

Ziyan.Bunun yerine Charles Gaines gibi bir adamımız olacaktı.Bugün maç bizimdi.

12 yıldır basketbol izlerim bu kadar gereksiz hiç bir işe yaramayan oyuncu görmedim ve ısrarla buna o kadar süre veren bir koçumuz var.

Basketin Ceyhunu.Futbol ve baskette daha çok böle mal oyuncuları tutarsak ah vah cekmeye devam ederiz.Adamda bir kere hırs yok.Bildiğiniz hayalet casper.

insana ceza yedirir bu herif

Ziyan.Bunun yerine Charles Gaines gibi bir adamımız olacaktı.Bugün maç bizimdi.

Charles Gaines olsaydı -abartmıyorum- seri 4-0 bizim olurdu . Adamın orta mesafesi var , ribaundu var , bitiriciliği var , ama en önemlisi RUH var . Bu ercegte hiçbir şey yok kazma gibi ceyhunun basketbol versiyonu .

Charles Gaines olsaydı -abartmıyorum- seri 4-0 bizim olurdu . Adamın orta mesafesi var , ribaundu var , bitiriciliği var , ama en önemlisi RUH var . Bu ercegte hiçbir şey yok kazma gibi ceyhunun basketbol versiyonu .

Basketbolumuzun Melo'suydu adam.Büyük bir hayranlıkla izliyordum.

Seneye takımda görmek istemiyorum bu adamı ben

charles-gaines-galatasaray-cafe-crown.jpg

Bulamadık şöyle bir adam. :(

Basketbolumuzun Melo'suydu adam.Büyük bir hayranlıkla izliyordum.

Dee Brown'lu Robert Hite'li Hüseyin Beşoklu kadro şimdiki kadroya 1000 basar . Eurocup'ta yarı finale kadar geldik o kadroyla .

Yarı finalde de Ricky Rubio'lu , Rudy Fernandez'li takıma son çeyrekte yaptığımız hatalar sonucu yenildik yoksa bence o maçı alsak Eurocup şampiyonu bile olabilirdik . Çok süper takımdı be . Ben o yılları özledim . Ayhan Şahenk'te kıpkırmızı olduğumuz maçları özledim :(

Dee Brown'lu Robert Hite'li Hüseyin Beşoklu kadro şimdiki kadroya 1000 basar . Eurocup'ta yarı finale kadar geldik o kadroyla .

Yarı finalde de Ricky Rubio'lu , Rudy Fernandez'li takıma son çeyrekte yaptığımız hatalar sonucu yenildik yoksa bence o maçı alsak Eurocup şampiyonu bile olabilirdik . Çok süper takımdı be . Ben o yılları özledim . Ayhan Şahenk'te kıpkırmızı olduğumuz maçları özledim :(

Robert Hite müthişti.

gran canaria maçı neydi öyle son topta maçı uzatıyorduk az daha , ilk maçı 3 farkla alıp , rövanşı 2 sayıyla mı ne kaybetmiştik :D

Çeptalk

derek fisher i alalım

Geri
Üst Alt