70. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar 21:00 de Açıklanıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi Tanju'ya programın nasıl çalıştığını anlatabilir misin sana zahmet? Sağolsun kendisi çok istekli. Programı da öğrenirse sabah akşam içip içip yarışma düzenletiriz adama. :D

Playlist yayınlansın anlatırım, programın işi playlist' ten sonra zaten, şimdi şarkılar, mesajlar arasında kaybolmuştur :D

Sarkimi yolladim Tanju kardesim :)

Gönderdiğiniz tüm şarkılara sırasıyla geri dönüş yapacağım:)

Son 3 kişi kaçırmak istemeyenler...

Evet beyler. Son 3 kişi. Kayıtlar dolmak üzere. İlgi ve alakanız, Tanju kardeşime destek olduğunuz için şahsım olarak hepinize teşekkür ediyorum.

Ayrica katilimci listesinde benden sonra yazan kisilerin yer alip benim hala yer almamami bana karsi yapilan bir saldiri olarak degerlendiriyorum.

Lobisizlere mi gücünüz yetiyor :)

Mesajimi aldinmi Tanju, tapatalk kasiyor

Deniz sen youtube linki olarak göndermemişsin şarkıyı. link olarak yollaman lazım şayet yollayamazsan o şarkının youtube de en üstte çıkan şarkıyı kabul olarak alabilirim sende ok lersen.

Ayrica katilimci listesinde benden sonra yazan kisilerin yer alip benim hala yer almamami bana karsi yapilan bir saldiri olarak degerlendiriyorum.

Seni ezilenlerin sesi Komodo Ejderi lobisine davet eder, gerekli işlemler için garip gruba dostu, halkın çocuğu Aslan Türkoğlu ile iletişime geçmeni salık veririm.

en iyi şarkıyla katılsam nolur lobi olmadıktan sonra :asd22:

yinede deniyicem :DD

Listeyi Aslan düzenliyorsa normaldir :asd22:

Bakiyorumda diger lobiler kazansin diye girmedigim yarismalar icin hava atanlar olmus.
Korkulu ruyaniz geri geldi yeriniz olan son siralari gorme vaktiniz gelmis bulunmakta

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Can kusura bakma görmemişim mesajını. Düzelttim, seni de ekledim listeye.

Bende hiç bir lobi mensubu ezilmeş herkes eşittir:D

Sistem güzel de bir gün birisi "OK" isimli şarkıyla katılırsa ne olacak? :DD

Dert ettiğin şeye bak Can:) Şarkı gönderildi yazarım olur biter:)

HAdi arkadaşlar son 1 kişi, bu şanslı kişi kim olmak ister...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt