70. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar 21:00 de Açıklanıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
musa paydınlı renktaşımızın arabesk rap ile katıldığı tahmininde bulunalım

Musap arkadaşımız şarkıyı son anlarda gönderip, puanları liste açıklandıktan en geç 5 dk sonra iletmeyi başaran bir yarışmacıydı hafızam beni yanıltmıyorsa.

Gönderdi şarkısını ama oda yasaklı listeden çıktı. Yeni şarkı yollamasını bekliyoruz.

yolladigim hayatta ban listesinde olamaz. (kendim bile tanimiyorum :( ) call me maybe niye cezalli ya

yahu kendimi hep ucaklara gec gelen ve asiri küfür yiyen kisilerden gibi hisediyorum :(

Tüm arkadaşlar şarkılarını yolladılar. Yakın zamanda playlist yayınlanacaktır.

Takip etmeye devam edin...

B. Arda Aycan abiden çekinmeyin, kendisi nottingham forest gibidir. Başarıları hep milattan önce, ilk 10'a girmesi bile başarıdır.

Mehmet Arslaner in söylediklerini ciddiye almayın, kendisi Tavşanlı Linyitspor gibidir. Milattan önce de sonra da hiç bir başarısı yoktur. :D

Evet beyler yavaştan toplanın birazdan playlist i paylaşacağım. Burda olanlar like çaksın bakalım:D

Playlist ilk sayfadadır. Herkese başarılar.

İlk 1 saat kuralını unutmayalım lütfen...

Playlist ilk sayfadadır. Herkese başarılar.

İlk 1 saat kuralını unutmayalım lütfen...

Playlist ilk mesajda değil maalesef. :D

Şimdi şöyle yap.

PLAYLİST yaz. Sonra yazıyı işaretle, yukarda Hızlı Cevap kısmının altında internet işareti var. Oraya tıkla ve playlistin linkini oraya at.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt