- 26 Eylül 2012
- 122.047
- 72.576
- 5.068
Ulan Tuncay Tum sadece 2 puan mı verdin güzelim Winehouse şarkısına 
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı şeyi keşke ben de diğer yarışmacılar için söyleyebilseydimSen mesela kaç puan verdin Yavuz Çetin'e onu söyle önce ona göre bir yorum yapacağım
![]()
Ulan @Tuncay Tum sadece 2 puan mı verdin güzelim Winehouse şarkısına
Kardeşim benim helal olsun12 puan verdim bilirsin abi ben yerli seviciyim![]()
Ohaa bir an @B. Arda Aycan 12 puan Yavuz Çetin diye yazdı sanki ama tam anlayamadımBir kedi gördüm sanki :asd22:
Yalnız Türkçe şarkılara sürekli kötü de olsa puan verme eğilimi ciddi anlamda rahatsız edici.
Yarışma niye olmuyor diye sonra laf oluyor ama Eurovision 69 yarışma geldiyse genelde tarzı olan şarkılar kazandığı içindir.
Hahahah, heyecanlandın mı![]()
Ağabey seni Rock müziğe alıştırmaya başladık ufaktan.
4 puan falan veriyorsun artık en azından ballad tarzı olanlara.
Gün gelecek bence Yavuz Çetin'e 12 de vereceksin.
Vallahi heyecanlanamadım çünkü gördüğüme inanamadımHahahah, heyecanlandın mı![]()
Bana mi laf atiyon sen birader acik acik soyle![]()
![]()
Hamza mısın oğlum sen yerli de yerli diyorsunBende yerli sarkilar onceliklidir benden puan almak istiyorsan yerli sarki ile katilacaksin![]()
12 puanımı zaten Rock' ın efsanesine vermişim![]()
Dokunmayın Tuncay'ımaAtıyorum tabi.
Nasıl puanlama lan o. Resmen ırkçılık var.
Hamza'ya laf et o kadar gel müzük yarışmasında, arabesk, pop demeden puan ver yerli ise.![]()
kimse dinlemeden puan mı veriyor yoksahaha oncekı tabloda lider olan sarkı sonrakı 3 sarkıdan puan alamamıs
puanlama efsane gidiyor
Atıyorum tabi.
Nasıl puanlama lan o. Resmen ırkçılık var.
Hamza'ya laf et o kadar gel müzük yarışmasında, arabesk, pop demeden puan ver yerli ise.![]()