#72 Ali Turap Bülbül

Bayıldım bu çocuk en aklı başında soğukkanlı topun kıymetini bilen gençti.

Son düzenleme:
Sagbek icin iyi alternafif.top teknigi cok iyi

Gençlerin en iyisi buydu bence kiraya verilip oynamalı bir yerde.

Fizik gelişimi de çok iyi, çalım pozisyonunda hakem shitlik yapmasa asisti de yazardı.

Bu çocuktan bir şeyler çıkabilir. Gayet soğukkanlı duruyor sahada. Eyüp gibi dost bir takıma versek 1 tam sezon oynasa iyi olur aslında. En büyük yanlışları yuvadan çıkıp oynamamaları oluyor bu çocukların. u21'de u19'daki maçların katacağı bir şey yok. Vura kıra maç oynamaları lazım bunların 1. 2. ligde en kötü.

Bu çocuktan bir şeyler çıkabilir. Gayet soğukkanlı duruyor sahada. Eyüp gibi dost bir takıma versek 1 tam sezon oynasa iyi olur aslında. En büyük yanlışları yuvadan çıkıp oynamamaları oluyor bu çocukların. u21'de u19'daki maçların katacağı bir şey yok. Vura kıra maç oynamaları lazım bunların 1. 2. ligde en kötü.

Almanya 3.ligine verelim ama Anadolu'ya topçu gitmesin, zaten az olan taktik bilgileri de sıfırlanıp geliyor

Neden 72 acaba yaw Batmanlı mi acaba yaw hiç bilgi yok.
images (47).webp

Net oynatma garantisiyle kiraya gitmeli. Öyle Çorumspor gibilerine de değil adam gibi bir kulüp bulup oynatılmalı. 3.lig takımına gidecekse zaten o ligde takım çıkarıp oynatabiliyoruz. Net ptt'de garanti alıp verilmeli.
Diyorum demeye devam edeceğim full oynatan çıkarsa yetiştirme payı 200 bin euro ateşleyelim.

Tabii ki bazı defoları var ama yeni gençler içinde tek ışık veren oyuncu idi yine de. Maç temposu ve tecrübesi kazandıkça hızla gelişebileceğini umuyorum...

En azından 3. alternatif olarak tutulmalı, hocanın gözüne girerse, skorun alındığı maçlarda yerli olarak filan olabildiğince de süre verilmeli. Kiralama işlerinden pek randıman alınamıyor; son bilmem kaç yılda Yunus' tan başka olumlu örnek gelmedi aklıma...

Topçu bu çocuk o faul çalınan pozisyonun da faulle alakası yoktu asisti yendi muhtemelen

Geri
Üst Alt