#72 Ali Turap Bülbül

Bence de artık rotasyona sokup azar azar süre verilmeye başlaması lazım. Türkiye de kiraya versen zaten alt ligler kötü. Avrupa'ya versen orada da fazla süre almayacak çocuk. Bir de yabancı olacak ki daha az süre demek bu. Bu yüzden takımda kalmalı derim ben.
Aynen katılıyorum.

Benim de beklediğim 11 e yakın bir 11 çıktı ama ndombele yerine Ali'yi bekliyordum. Sağbek, Kaan da orta saha

Menajerine yetki verip ayrılsın belli ki şans verilmeyecek

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kerem d yada Kaan bunu top diye oynar bunu öncelikle kabul edelim.
Sonrasına gelelim, yaşam enerjisi bir gayesi olmayan, hırs göstermeyen kim olursa olsun şutlanmalı.
İsyan edecek, ben kiralık gideceğim diyerek rest çekecek oyunculara ihtiyacımız var.
Örnekler hep önümüzde kendi açımızdan en büyük örnek emin. Aynı yaşta olduğun takım arkadaşları u19 halı saha liginde oynarken bu çocuk kaç takım değişti şimdi Belçika’da.
Bazı şeylerde ısrar etmeye gerek yok.
Kulüp olarak, yerli oyuncularda stoper ve kanat oyuncusu yetiştirme üzerine kurgulanıpöyle aksiyon almamız lazım.
Ne bileyim orta sahaya gidip kore, japon, kuzey Afrikalı. Beklere kuzey Avrupalı yada Fransız,. Forvet bölgesine yine fransız yada güney Amerika’dan.

Artık kabuğumuzdan çıkıp altyapıyı bu kurguda geliştirmemiz gerekiyor.
u11’den beri kırgız oynatıyorsun misal bunu yapabilen u15 Polonyalı getirebilir.

Mertensin ve keremin gotunu toplar o zeminde,o zayif ortsaha ile.bekleyin oynar

fiziksel olarak boeyden farkı yok eğer isabetli ortalar atarsa formayı kapar

Top tekniği,hücum becerileri Boey'in önünde ama savunma arkasına çok top kaçırıyodu izlediğim u19 maçlarında.İnsallah gaza gelip arkayı çok boş bırakmaz çünkü sivas'da hızlı tempolu siyahi oyuncular var büyük sıkıntı yaşarız.

Cok zor bir maca ilk 11 icin görev verilmis. Cikacak aslanlar gibi elinden geleni yapacak.

Hadi aslanım milyonlarca gencin hayalini kurduğu o şans senin ayağına geldi. Göster kendini

Gs lik topçu olsa ilk maçından ışık vermeliydi hiçbir özelliği yok gibi duruyo sahada şimdiden otoban ettiler kanadını

Geri
Üst Alt