Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.852
- 22.613
- 1.388
Thuramp'tan çok kritik defansif müdahale. Bu maç net şekilde puanım 8/10
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dediğine katılıyorum ama alt yapıdan çocukların direkt olarak a takımda oynamaları mümkün değil. Özellikle bizim alt yapıdakilerin hepsi çelimsiz güçsüz. Kuzey liglerinden veya hollanda liginden pilot takım alınması gerekiyor bunun başka çözümü yokBu evladımıza Sivas maçı ardından yazılan saçmalıkları hatırladım da... Transfer manyağı cahiller sussun diye alınan Jelerte bakıyorum bi de. Cimbomun batmayıp hala kompedan bi ekip olarak yaşamını sürdürmesi bu tip herifler için piyango gibi bişey. Hem klübü terörize ediyor hem de katkıları olmayan başarılardan sonra heocam burası gassay biz eleştirioz da böyle oluyo diye kendilerne pay çıkarıyorlar.
Dediğine katılıyorum ama alt yapıdan çocukların direkt olarak a takımda oynamaları mümkün değil. Özellikle bizim alt yapıdakilerin hepsi çelimsiz güçsüz. Kuzey liglerinden veya hollanda liginden pilot takım alınması gerekiyor bunun başka çözümü yok
Muhalefet değil yapıcı öneri sunuyorum. Ali turap 10 maç üst üste oynasın en sabırlı adam bile isyan eder.Her şeye niye muhalefet edecek bişey arıon ali night
Muhalefet değil yapıcı öneri sunuyorum. Ali turap 10 maç üst üste oynasın en sabırlı adam bile isyan eder.
Jelert hikayesi bambaşka adama 9m para verdik direkt oynaması kimsenin a bile dememesi gerekiyorduJelert gibi yani
ne güzel işte oynasın kendini ispatlasınVallahi bu herif Jelert'ten Sallai'den falan iyi. Bugün öyle çok iyi falan da oynamıyor ama ikili mücadelelerde bu heriflerden sağlam ve çok temiz pasör
Kendini ispatlaması bize totalde €50m'ye patlıyor yaklaşıkne güzel işte oynasın kendini ispatlasın