- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Tamam ozaman 20:00'da açıklayalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hele bir tahminde bulun bakalım Mami8'de başlayalım ya sabırsızım ben.Gerçi HC'den puan beklemiyor değildim.
Tahminlere başlayalım mı?
@Aslan Türkoğlu @Tolga Aybakan @Yasin Yıldırım @Tuncay Van @Tevfik Aksoy @Ergün Yılmaz @Can Uz @Deniz Göral @Ozan Tokgöz @Sarper Yıldırım @Can BÜYÜK @Cenk Yelkenci @B. Arda Aycan @Erman Türker @Ömer Çoban @Ömer Tuğrul Yılmazer @Alpay Asma @Hakan Sarı @Muhammet Nazım @Muhammed Safa Eker @Emir Sato @Güven Soytürk @Uğur Boz
Saat 20:00 'da sonuçlar için toplanalım arkadaşlar.
Aslan'ı anlarım ama Alpay niye istemesin kardeşimSenin şampiyonluğunu görmek istemiyorlar herhalde ki, gelmediler![]()
Aslan'ı anlarım ama Alpay niye istemesin kardeşimAlpay kardeşim mırmır lobisine tırmık lobisine geçti de benim mi haberim yok
![]()
Hele bir tahminde bulun bakalım Mami![]()
AhahahhahahhahAlpay halis muhlis porsuktur. Hatta yedi sülalesi öyle. Ve fakat; Kendi şampiyon olmadığında biraz buruluyor![]()
Senin için Joe Cocker @B. Arda Aycan içinse Al-Andaluz Project diyorum.![]()
Yanlış tahminSenin için Joe Cocker @B. Arda Aycan içinse Al-Andaluz Project diyorum.![]()
Arda ağabey bence Eric Clapton ile girmiştir öyle tahmin ediyorumEğer öyle ise fenaArda ağabeye çok iyi puan vermişim demektir ki; Bu durum benim için kabul edilemez
![]()
Aslan Türkoğlu Tolga Aybakan Yasin Yıldırım Tuncay Van Tevfik Aksoy Ergün Yılmaz Can Uz Deniz Göral Ozan Tokgöz Sarper Yıldırım Can BÜYÜK Cenk Yelkenci B. Arda Aycan Erman Türker Ömer Çoban Ömer Tuğrul Yılmazer Alpay Asma Hakan Sarı Muhammet Nazım Muhammed Safa Eker Emir Sato Güven Soytürk Uğur Boz
Saat 20:00 'da sonuçlar için toplanalım arkadaşlar.

Al-Andaluz Project benim değil![]()
Sen de kadeh yuvarlamak için neden arıyorsun kardeşimŞükürler olsunBunun şerefine bir kadeh daha yuvarlayayım
![]()
Sen de kadeh yuvarlamak için neden arıyorsun kardeşim![]()
AhahahahahhhBenim olsa bu sefer kederinden yuvarlayacaktı![]()
Benim olsa bu sefer kederinden yuvarlayacaktı![]()
Ahahahahahhh