- 22 Kasım 2008
- 14.988
- 569
- 1.908
Benimle de paylaşırmısın abi, nasıl bir şike dönmüş merak ettim şimdi![]()
Araştırıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benimle de paylaşırmısın abi, nasıl bir şike dönmüş merak ettim şimdi![]()
bu kadar da erken havlu atılmaz ki![]()
işte bu yüzden hiç bitmesin diye isteyeceksin, yarışma bitmesin ki 1 puan bile olsa alayım![]()
puan verin ozaman kardesim :asd22:
Evet beyler nerde bu millet
Bu mesaja bi yığılın da kim var kim yok görelim. Kimse yoksa yavaşlayım biraz...
@Fuat Ekinci @Yasin Yıldırım @Erman Türker @Tuncay Tum @Tuncay Van @Emir Sato @Alpay Asma @Ömer Tuğrul Yılmazer @B. Arda Aycan @Hayri Cund @Ömer Çoban @Can Uz @Musap Aydinli @Tevfik Aksoy @Aslan Türkoğlu @Güven Soytürk @Can Büyük @Uğur İz @Tolga Aybakan @Mehmet Arslaner @Cenk Yelkenci @Ergün Yılmaz @Tuna Köse @Levent Akgün
Evet beyler nerde bu millet
Bu mesaja bi yığılın da kim var kim yok görelim. Kimse yoksa yavaşlayım biraz...
@Fuat Ekinci @Yasin Yıldırım @Erman Türker @Tuncay Tum @Tuncay Van @Emir Sato @Alpay Asma @Ömer Tuğrul Yılmazer @B. Arda Aycan @Hayri Cund @Ömer Çoban @Can Uz @Musap Aydinli @Tevfik Aksoy @Aslan Türkoğlu @Güven Soytürk @Can Büyük @Uğur İz @Tolga Aybakan @Mehmet Arslaner @Cenk Yelkenci @Ergün Yılmaz @Tuna Köse @Levent Akgün
@Güray Ataman senin yüzünden darmadağın olduk, işim var demek suretiyle katılmıyorsun; yahu ESC'den daha önemli ne olabilir ki ?![]()
Gel de bunu patrona anlat abi bensiz geçirdiğiniz son günler inş 14 ocak son ondan sonra rahatım ESC bile düzenleyeceğim söz![]()
Abaküs verelim mi?Bir saniye kardeşim, puanımı saymakta zorlanıyorum.![]()