74. Geleneksel Gscimbom Eurovision Şarkı Yarışması [Şampiyon Tanju Karayel]

Şampiyon Tanju Karayel

:cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::cimbombom:

Tekrar Tebrikler Tanju Ozan Tokgöz yazık ettiler güzelim şarkıya 3. Değil 1.olması lazımdı Bruce reisin. Neyse en azından kürsü de yine çoğunluk bizde.:D

Puan hatası sebebiyle yarışmadan diskalife olan Tuna Köse 'nin puanları ise şu şekildeydi;

12-Bruce Springsteen - Backstreets*
10-Barış Manço - Unutamadım*
8-Status Quo ~ In The Army Now
7-*Anastacia - Sick and Tired
6-Connie Francis - I Will Wait For You
5-Faudel - Je Me Souviens*
4-Nilüfer - Yolcu Yolunda Gerek*
3-Barış Manço - Unutamadım*
2-Seksendört - Ölürüm Hasretinle
1-Marilyn Manson - Tainted Love

Bu puanlar Ozan Tokgöz 'ü 2. Alpay Asma'yı 3. yapacaktı.

Bu mutluluktan sonra perşembe akşamı bir yarışma da benden olsun:hat:
Mehmet Arslaner eline sağlık abi, güzel yarışmaydı.

İkinci kez kürsü işgali yapmış olmamız vesilesi ile Mehmet Arslaner beye teşekkürü borç biliriz. Vizyon tarihinde 2 kere aynı lobiden üç kişinin ilk üçte yer aldığını ve bunun ikisinin de BPL'ye ait olduğunu hatırlatır, herkese saygı ve sevgi sunarız.

@Tanju Karayel tebrikler kardeşim :) Benimde listemde olan bir şarkıydı ve benim için çok özeldi zaten 12 puanı hiç düşünmeden yapıştırdım :D
@Alpay Asma yine kürsü yine kürsü :D Helal olsun kardeşime :D
@Ozan Tokgöz tebrikler kardeşim :D 3.lüğü son anda kaparak kürsü işgali yapmamıza olanak sağladın :D

@Mehmet Arslaner kardeşim eline emeğine sağlık. Nice BPL kürsüsü ile sonuçlanacak yarışmalar düzenlemeni temenni ediyorum :D

İkinci kez kürsü işgali yapmış olmamız vesilesi ile @Mehmet Arslaner beye teşekkürü borç biliriz. Vizyon tarihinde 2 kere aynı lobiden üç kişinin ilk üçte yer aldığını ve bunun ikisinin de BPL'ye ait olduğunu hatırlatır, herkese saygı ve sevgi sunarız.

Porsuk olmayan kalmadı ki, kürsü işgali yapmayanı döverler :D

@Tanju Karayel tebrikler kardeşim :) Benimde listemde olan bir şarkıydı ve benim için çok özeldi zaten 12 puanı hiç düşünmeden yapıştırdım :D
@Alpay Asma yine kürsü yine kürsü :D Helal olsun kardeşime :D
@Ozan Tokgöz tebrikler kardeşim :D 3.lüğü son anda kaparak kürsü işgali yapmamıza olanak sağladın :D

@Mehmet Arslaner kardeşim eline emeğine sağlık. Nice BPL kürsüsü ile sonuçlanacak yarışmalar düzenlemeni temenni ediyorum :D

Teşekkür ederim abi. Bu şarkı benim içinde çok özeldir. Çok eskilere götürdü beni:)

hayaller

78778.png

gerçekler

989898989.png

:apathy: :apathy:

Geri
Üst Alt