74. Geleneksel Gscimbom Eurovision Şarkı Yarışması [Şampiyon Tanju Karayel]

74'te yaptığım kıyağın farkındasındır umarım, eğer Tuna'nın puanları işleseydim sen sonuncu olacaktın, Ozan ikinci...
Lütfetmişsin kardeşim :D Ben 74'te sonuncu oldum kabul ediyorum zaten benim için ha sonuncu ha sondan ikinci çok farketmiyor :) Bu yarışmanın 5 şampiyonluğu olan 5 yıldızlı yarışmacılarından biriyim hamdolsun. Bana hep sempatik gelmiş bir parça ile girmek istedim lakin yanlış bir seçim olmuş sonradan anladım. Bundan sonra farklı olacak :H

Eğer yine düzenlenir ise katılacağım.

Lütfetmişsin kardeşim :D Ben 74'te sonuncu oldum kabul ediyorum zaten benim için ha sonuncu ha sondan ikinci çok farketmiyor :) Bu yarışmanın 5 şampiyonluğu olan 5 yıldızlı yarışmacılarından biriyim hamdolsun. Bana hep sempatik gelmiş bir parça ile girmek istedim lakin yanlış bir seçim olmuş sonradan anladım. Bundan sonra farklı olacak :H

5 şampiyonlugun var mi senin Erman Bey. Beşiktaş gibi şampiyonluk mu ekledin ne yaptin.:confused:

Aşk olsun abi. Bi de ekibin vurucu timisin. :D

Tuncay Van, Ömer Tuğrul Yılmazer, Tevfik Aksoy, Cuma Yanutla, Erdi Güneş, Musap Aydınlı, Atakan Arda her ne kadar artık forumda olmasa da Eray ÖZTÜRK vs...

Musap'i almiş adamlar. Nasil bir yokluk çekmişlerse:asd22:

evet tanju beyi kutluyoruz
harun-kolyak-gir-kanma.gif

Bugün arabada dinlediğim bir şarkı ile katılacağım eğer yasaklı değilse, bu esc beni manyak etti yemin ediyorum; telefon ile sesi kaydettim, shazam ile bulmak için. :D Hatta bakayım şimdi bakalım yasaklımıymış.

abicim en son milattan önce mi şampiyon oldun. Ya da oldun mu bilmiyorum:asd22:

Bir milyon yıl falan önce oldum Barış :D Ve fakat, anlayamadığınız şu ki; Biz porsuklar ekip olarak çalışıyoruz. Kazanması en olası adamlarımızı destekliyoruz. Kişisel ikbal değil ekip başarısı adına çalışma sergiliyoruz. Sizler bireysel başarı peşinde koştuğunuz için, kürsü işgalleri ile karşı karşıya kalıyorsunuz ve sayınız fazla olmasına rağmen ortalığı porsuklara bırakmış durumdasınız :D Böyle devam etmenizi temenni ediyoruz. :D

5 şampiyonlugun var mi senin Erman Bey. Beşiktaş gibi şampiyonluk mu ekledin ne yaptin.:confused:
Yok şikebahçe sizsiniz sekiztaş ise komodinler ki "Para komodinin üzerinde" özlü sözünden kendilerini ele veriyorlar zaten :D Biz ise BPL olarak ESC'nin Galatasaray'ı olarak gururluyuz hamdolsun :asd22: Yani kısaca bizim olmayan şampiyonluk eklemek gibi bir huyumuz yoktur olamaz da :D Üşenmeyip Hall of Fame sayfasına bakaydın keşke kardeşim; https://www.gscimbom.com/forum/f121-yarismalar-forumu/gsc-eurovision-hall-of-fame-112502/

Bir milyon yıl falan önce oldum Barış :D Ve fakat, anlayamadığınız şu ki; Biz porsuklar ekip olarak çalışıyoruz. Kazanması en olası adamlarımızı destekliyoruz. Kişisel ikbal değil ekip başarısı adına çalışma sergiliyoruz. Sizler bireysel başarı peşinde koştuğunuz için, kürsü işgalleri ile karşı karşıya kalıyorsunuz ve sayınız fazla olmasına rağmen ortalığı porsuklara bırakmış durumdasınız :D Böyle devam etmenizi temenni ediyoruz. :D
Tarih şampiyonlugu yaziyor Ozan abicim. 2. ve 3. olanlari hatirlayan olmaz.:D

Geri
Üst Alt