- 14 Haziran 2009
- 29.769
- 14.741
- 2.868
Lütfetmişsin kardeşim74'te yaptığım kıyağın farkındasındır umarım, eğer Tuna'nın puanları işleseydim sen sonuncu olacaktın, Ozan ikinci...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lütfetmişsin kardeşim74'te yaptığım kıyağın farkındasındır umarım, eğer Tuna'nın puanları işleseydim sen sonuncu olacaktın, Ozan ikinci...
Agabey sizde herseyi Emrah'a yetistiriyorsunuz mention atmana ne gerek var goruyor zatenAçık bir şekilde size meydan okumuş sayın Emrah Yıldırım .

Agabey sizde herseyi Emrah'a yetistiriyorsunuz mention atmana ne gerek var goruyor zaten![]()
![]()
Rahat ol Alpay. Rahatça kırarsın rekorunu. Porsukların asrı saadet dönemindeyiz![]()
Lütfetmişsin kardeşimBen 74'te sonuncu oldum kabul ediyorum zaten benim için ha sonuncu ha sondan ikinci çok farketmiyor
Bu yarışmanın 5 şampiyonluğu olan 5 yıldızlı yarışmacılarından biriyim hamdolsun. Bana hep sempatik gelmiş bir parça ile girmek istedim lakin yanlış bir seçim olmuş sonradan anladım. Bundan sonra farklı olacak :H
Aşk olsun abi. Bi de ekibin vurucu timisin.![]()
Tuncay Van, Ömer Tuğrul Yılmazer, Tevfik Aksoy, Cuma Yanutla, Erdi Güneş, Musap Aydınlı, Atakan Arda her ne kadar artık forumda olmasa da Eray ÖZTÜRK vs...
Ciddiye alıp bana mention mı attın bi de abiAçık bir şekilde size meydan okumuş sayın @Emrah Yıldırım .
Alpay Asma bu organizasyonun en başarılı temsilcisi galiba,gördüğüm her yarışmada ilk 5 te oluyordu en az.
Fener'in hep 1. veya 2.olmasi durumuna benziyor bu![]()
![]()
Fener'in hep 1. veya 2.olmasi durumuna benziyor bu![]()
![]()
Demek istiyorsun nedir alenen söylemişŞikeci mi demek istiyorsun sen bana Can şimdi.![]()
Demek istiyorsun nedir alenen söylemiş![]()
![]()
Şikeci mi demek istiyorsun sen bana Can şimdi.![]()

abicim en son milattan önce mi şampiyon oldun. Ya da oldun mu bilmiyorum:asd22:
Yok şikebahçe sizsiniz sekiztaş ise komodinler ki "Para komodinin üzerinde" özlü sözünden kendilerini ele veriyorlar zaten5 şampiyonlugun var mi senin Erman Bey. Beşiktaş gibi şampiyonluk mu ekledin ne yaptin.:confused:
Tarih şampiyonlugu yaziyor Ozan abicim. 2. ve 3. olanlari hatirlayan olmaz.Bir milyon yıl falan önce oldum BarışVe fakat, anlayamadığınız şu ki; Biz porsuklar ekip olarak çalışıyoruz. Kazanması en olası adamlarımızı destekliyoruz. Kişisel ikbal değil ekip başarısı adına çalışma sergiliyoruz. Sizler bireysel başarı peşinde koştuğunuz için, kürsü işgalleri ile karşı karşıya kalıyorsunuz ve sayınız fazla olmasına rağmen ortalığı porsuklara bırakmış durumdasınız
Böyle devam etmenizi temenni ediyoruz.
![]()
Tarih şampiyonlugu yaziyor Ozan abicim. 2. ve 3. olanlari hatirlayan olmaz.![]()