#74 Renato Nhaga

Stattaki şımarık taraftar umarım bugün devam etmezler önceki maçtaki trollemelerine. Az buçuk tanıyorsam bugün yine yapacaklar her ayağına geldiğinde ooowww bilmem ne.
O gün yapılan ow sesleri Kante ile dalga geçmek için yapılmıştı. Fener taraftarının Kante'nin her hareketini alkışlamaları globalde de bayağı dalga konusu olmuştu, ona gönderme yapıldı o gün. Tekrarlanacağını sanmıyorum.

O gün yapılan ow sesleri Kante ile dalga geçmek için yapılmıştı. Fener taraftarının Kante'nin her hareketini alkışlamaları globalde de bayağı dalga konusu olmuştu, ona gönderme yapıldı o gün. Tekrarlanacağını sanmıyorum.
bu çocuk sosyal medya da taraftarlarımız arasında, böyle çok tatlı,masum vb gibi yorumlar yapılyordu ve rize depinde otelden çıkınca, taraftarın çığlıklarını falan görünce sevindi ya, bence ondan oldu bu olay

Beni CL’ye yazmadi, ligde de oynatmiyor diye dusunuyor mudur kendi kendine?

Okanın transferi değil belliki, sene sonu Trabzona verelim orada pişsin oradan 40 verip almaya çalışırız. Şu maçta bile genç oyuncu oynatamayacak kadar aciz.

Ne bekliyorsun halen
Kaç kurtar kendini

Kupada 90 dakika oynar, gerek yoktu bu maç illa girmesine.

Arda Guler , Real Madrid'de ilk sezonunda direkt oynamis mi ilk maclarda?

Hocamız Jelert gibi bunu da sezon sonu Southampton'a falan gönderir. Oyuncu geliştirmek, oyuncu pişirmek Okan hocaya göre değil. Şimdi sorsan niye oynatmıyorsun diye, ya hazır değil, ya da hafif ağrıları var o yüzden oynatmadık diyecek.

bu maçta oynatır mı yav
bekletiyi doğru ayarlayalım
maç 4-0 falan olsa alırdı anca
kupada oynatır inşallah

Arkadaşlar ben de istiyorum şu çocuk oynasın parlasın misler gibi

2 gün sonra kupa maçında oynar zaten dert etmeyin. Kol gibi fikstürdeyiz, BJK deplasmanı hariç 1 beraberlikte şampiyonluğun gitme ihtimali var.

Alanya da boş rakip değil, son 5 dk girecekti girmedi. Kupa maçında oynar zaten.

Sene başında Arda için de aynı yaygarayı yaptınız zorlu maçlarda girdi batırdı.

Bırakın şu çocuk kupada vs rahat rahat oynasın.

Şu çocuk şu maç 1 tane gol yediren hata yapsa buraya gelip yazmadığınızı bırakmayacaksınız.

Bonservisi alınmayacağı neredeyse kesin olan Asprilla yerine oyuna giriyorsa ben burada iyi niyet göremiyorum.
Kupa maçına da zaten futbolculuğu bitmiş Kaan’ı oynatır bizim takıntılı hocamız.
Kenarda dura dura çürüdükten sonra da en önemli maçta oyuna alır.
4 yıldır gençlere uyguladığı tarife böyle. Tabiki kaçarlar altyapıdakiler

Arda gibi oyuna alsa ve gençliğinin zafiyeti ile hata yapıp puan kaybetsek ıslıklardı taraftar değil mi?

Bonservisi alınmayacağı neredeyse kesin olan Asprilla yerine oyuna giriyorsa ben burada iyi niyet göremiyorum.
Kupa maçına da zaten futbolculuğu bitmiş Kaan’ı oynatır bizim takıntılı hocamız.
Kenarda dura dura çürüdükten sonra da en önemli maçta oyuna alır.
4 yıldır gençlere uyguladığı tarife böyle. Tabiki kaçarlar altyapıdakiler

İyi de Aspirilla başka bir oyuncu Nhaga başka bir oyuncu. Biri 10 numara biri 6-8 numara. Sen 10 almak istiyorsan Aspirilla'yı alırsın. İlla Nhaga girecek diye bir şey yok.

Geri
Üst Alt