#74 Renato Nhaga

Oyuncuda bazı özellikler var. Ama eksik olduğu şeyler de var. Önemli olan süre aldıkça gelişim gösterip gösteremeyeceği. Dünkü maç Şampiyonlar Ligi seviyesinde yeterli oyun olgunluğunda olmadığını gösterdi. Umarım her geçen maç gelişim gösteren bir oyuncu olur.

Seneye oulai ile orta saha partneri var bir hayalimiz.

Yahu tek maçla abartmayın diyorum. Hamza'nın başlığı duruyor, gir oku bakalım oynadığı maçlar sonrasında neler yazılmış. Şu an Nhaga için neler yazılıyorsa Hamza için de en az o kadar abartılı yorumlar vardı. Sonuç?
Ayrıca Hamza'nın gayette potansiyeli vardı. Çocuk Arda Güler ile kıyaslanıyordu piyasaya çıktığında. Tutmadı diye bok atmayın. Yarın Nhaga da tutmazsa ona da bok atacaksınız.
Kim kiyasliyordu Ali Naci mi? Yapma üstad komik değil

Kim kiyasliyordu Ali Naci mi? Yapma üstad komik değil
Hocam ne Ali Naci'si? Gir başlığı oku vaktin olunca. Oynadığı ilk maçlardan sonra taraftarlar neler yazmış, nasıl beklentiye girmiş, gör. Aynı beklentiye şimdi Nhaga'da da girildi, yanlış bence. Bırakalım adam önce oynasın, tecrübe kazansın. Yedekte köreltmenin bir anlamı yok. O yüzden ilk başta dedim ki, kiralık gönderilmesi mantıklı. Bilsem İlkay kadar süre alacak, ben de kalsın, gelişebiliyorsa bizde gelişsin isterim. Ama göreceksiniz, kalırsa seneye de fazla şans bulamayacaktır. Kötü olduğundan değil, Okan hoca tecrübeli oyuncu tercih ettiği için.

Ulan bu Nhaga nasıl sevimli bir çocuk yaa. Gidip gelip Osimhen'e babası gibi sarılıyor. Sahip çıkın lan çocuğa! Cebine harçlık falan koyun arada.

Takimdakilerin de gözbebegi. Cok iyi yönetiyorlar cocugu

Geri
Üst Alt