#74 Renato Nhaga

Tabii ki oynamayacak. 20 maçı bulursa öpsün başına koysun.

kiraya verip aldığımız paranın çıkması lazım max olacağı bu milllet öyle bir övüyor ki sanırsın ilk 11 e monte olacak.

Millet tatil yapıyorken tüm yaz çalıştı kendini geliştirdi bizimkiler gidip Ugoçükwu çekti. Elalemin takımında 17/18 yaşındaki çocuklar yarı final/final oynuyor her sene. Kaç kurtar kendini koçum.

Daha fazla oynatılması gerekiyor. Takım arkadaşlarıyla uyumu arttıkça daha da etkili olacaktır. Kullanmayarak yazık ediyorlar.

Adini yazamadigim elaman yerine bunu dusunselerdi suan 3 u23 kontenjanimiz olurdu. Nhaga kalirsa 1 +2 kontenjan kaliyor. O uzun boylu eleman alindi diye bu cocuk kiralanir muhtemelen yer acmak icin. Ortasaha 10 numara sol kanat santrafor sol stoper hangi mevkiye neyi alacaklar artik bilmiyom. Bu cocuga da yazik.

En umutlu olduğum ve en az süre alacak oyuncumuz

Lesley denen vasat elemanın kat kat önünde. Çocuğun şanssızlığı okan gibi bir teknik direktöre denk gelmesi.

Okan, Kaan İlkay ve daha bir sürü papaz,

Genç topçular için cehennem, kabir azabı resmen

Nhaga keşke 4 sene önceki takımda olsaydı

Üstelik miço, torreira ve oliviera şuanki ortasahamızdan çok daha iyi bir orta saha olmasına rağmen süre bulurdu.

Bir ortasaha oyuncusu yerinde durmamalı ogucvucu izliyor maçın içinde sahada izliyor. Nhaga hareketli pır pır bir oyuncu her zaman fayda verir.

Ben olsam yavaş yavaş ilk 11'e monte ederdim. Eminim A takımla daha fazla oynama şansı bulsa katkısı daha da artacaktır. Açıkçası şu anda Torreira'dan bile daha canlı, istekli gözükmektedir. Çocuk istiyor, deniyor, dikine gidiyor sürekli. Taraftar zaten arkasında, hoca da sahip çıkarsa bu sezonun en büyük patlamasını Nhaga yapabilir.

Ellem 16sında takımda düzenli oynatır bizim taraftar 21 22 yaşındaki adam için pişsin diyor. Aradaki fark bu kadar bariz aslında

Şu an itibariyle ilk 11 filan olmaz bundan; çevre kontrolü sıfır gibi bir şey. Oynayarak gelişebilir belki ama bunu GS de yapamaz. En çok ben isterim, genç oyuncu parlasın şans bulsun da olmayacak duaya amin demenin alemi yok. Kiralanmalı.

Geri
Üst Alt