#74 Renato Nhaga

Her zaman hazır ve tecrübeli oyuncu bulamazsın bazen genç oyuncuları değerlendirmek ve geliştirmek şarttır. Mevcut orta saha rotasyonunda Nhaga'yı geliştirmeliyiz ve değer katmalıyız. Okan hoca genç oyuncu konusunda pek dokunuş yapmadı şu ana kadar ama önünde çok iyi bir fırsat var.

kante’nin bonusu diyebilir miyiz

Hayırlı olsun, yaşına göre yaptıkları üst seviye. Okan buruk şans verir oynatırsa daha da iyi olabilecek potansiyelde.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligin ikinci yarısındaki gidişatın belirleyici aktörü olacak. Toreira ve lemina rotasyonuna katki sağlarsa Müthiş iş yapmış olacaz. Teşekkürler Trabzon

Profesyonel maç sayısı
24 kulübü ile + 6 milli takım

Bazen gözü karartmak lazım

Bu çocukla çıkmasak Juventus'u kesin eleyecez diye bir şey yok hatta ilk maç zaten evimizde müthiş bi atmosfer olacak zaten

Bu çocuğu ilk Juve maçında koy oynat, Rize'de oynat

Biliyorum kumar ama tuttuğu taktirde, tutmasından kasıt nedir iyi oynadığı takdirde işin rengi çok değişir.

Şu çocuğun o müthiş atmosferde Juve'li oyunculara kene gibi yapışıp 2-3 kere de top çaldığını düşünün bi.

Bize böyle beklenmedik bi kırılma lazım

Bazen gözü karartmak lazım

Bu çocukla çıkmasak Juventus'u kesin eleyecez diye bir şey yok hatta ilk maç zaten evimizde müthiş bi atmosfer olacak zaten

Bu çocuğu ilk Juve maçında koy oynat, Rize'de oynat
Juve maçı sakat ama rize maçında koy 11'e Lucas-Sara ile birlikte bir 45 dk en kötü görelim. Bunu yapması gerek hocanın da sanmıyorum.

Juve maçı sakat ama rize maçında koy 11'e Lucas-Sara ile birlikte bir 45 dk en kötü görelim. Bunu yapması gerek hocanın da sanmıyorum.
Biliyorum kumar ama tuttuğu taktirde, tutmasından kasıt nedir iyi oynadığı takdirde işin rengi çok değişir.

Şu çocuğun o müthiş atmosferde Juve'li oyunculara kene gibi yapışıp 2-3 kere de top çaldığını düşünün bi.

Okan Buruk’a üstelik şampiyonluk düzlüğüne girilmişken potansiyel genç almak mı? Bu yönetim kafayı yemiş…

Şanslıysa bazı maçlar 75-80 gibi oyuna girer. İki maç sonra kiralansın demeye başlarız. Allah kaza bela vermesin oynayacak orta saha kalmazsa Kaan Ayhan vs hepsi sakatlanırsa bir ihtimal kullanır bu çocuğu. Sonra da “Nasıl gençlere şans veriyorum ama” diye caka satar.

Gelişmeye açık genç oyuncu hata yapar. Bu hatayı ne mevcut teknik heyet, ne mevcut taraftar kaldırabilir durumda.

Sezon sonu bir yere kiralanmasını konuşuyor oluruz diye tahmin ediyorum. Aksi beni çok şaşırtır.

Rize maçı bir done sağlar da oynar mı emin olamıyorum ya. Keşke atsa şöyle hemen de çok düşük ihtimal gibi

Profesyonel maç sayısı
24 kulübü ile + 6 milli takım

18 yasindaki cogu topcunun boyledir..
Ben cok umutluyum bu kara oglandan insallah hoca sans verir... Yasina gore baya diri ikili mucadelelerde oyun tarzi da cesur ...Eksigi cok ama oynadikca kendiliginden duzelir cogu ..

lan Cafercim 5-6 milyona toreyralar alıyorduk. şimdi yarım sezon kıpırdanan adamlar 7milyon. Ki bu alınan takımların alt yapıları öyle referansı olan alt yapılar değil.
garip olan torreira transferi bu değil

övülen tsnin transferleri de bu bonservisler aşağı yukarı

tee 8 sene önce aşağı yukarı aynı profil bi takımdan marcaoyu 4e almıştık ordan pay biç

Geri
Üst Alt