#74 Renato Nhaga

Daha 18 yaşında çocuk öyle bakmak lazım. Biz o yaşta okulu bitirelim de ÖSS'ye hazırlanalım diye uğraşıyorduk. Aklımız 100 karış havadaydı. Kolay değil öyle ülke değiştir, bambaşka bir kültüre gel...

Sahada s.çıp batırsa bile üstüne gitmeyelim. Pas hatası da yapacak, çıkarken topu da kaptıracak, belki gol de yedirecek. Zaman vermek lazım. Zaten olup olmayacağı genelde 1 yılda belli oluyor. 1 yıl diyorum çünkü Sallai de mesela hiç beğenilmiyordu, çok kayboluyordu sahada. Adam ne noktalara geldi. Bu çocuk da daha belki tam mevkisini bile bulamamıştır, zamanla oturur.

Umarim taraftar sahip cikar iyi birisine benziyor. Bu transferin tutmasini cok istiyorum ki gelecekte de genc potendyeli ve dogru oyunculsrs yönelelim

İstediğinizi yazın çizin muhtemelen sahaya dahi çıkacağını sanmıyorum. Bulunduğumuz konum ve ortam itibariyle Lemina-Toreira-Sara aynı anda olmazsa 4.5. alternatif olarak sahaya çıkar.
Ligde Lemina oynayacak 3 gün sonra CL'de yine Lemina oynayacak takip eden lig maçında yine Lemina oynayacak anca sakatlanırsa bu çocuk
Lang ve Aspirilla için de o kadar sövüldü, ikisi de 11 oynadı. Aynı kişiler yine sövüyor. Nhaga ilk 11 başlasa gene
Yerli ve başarılı hocaları çekememezlik var bizim taraftarda. Kısacası, hocalara ırkçı diyorlar ama kendileri yerli ırkçılığı yapıyorlar.

Usta şu başarıların yarısının yarısını yapamayan yabancılara tapanlar var.
Dedigim gibi haklisin. Irkkci bu adamlar hemde kendi miletine irkcilik yapiyolar.Okan B'nin yerimde bu sene, mesela unlu bi Td olsaydi ne Ovguler ne ovguler.Cok uzagi gitmeyelim ne oldugu belli olmayin Torenti Ft nin onu e koydu adamlar

bu cocugun ahini almayin
bakin sonu cok kotu olur

kupa disinda oynamayacak sanirim
belki iceride bi mac 4 fark yaparsak 5 dakka falan oynar ligde
yazik, cok yazik

İç sahada erken kopan maçlarda şans bulur

Geri
Üst Alt