#74 Renato Nhaga

Bu çocuk Okan'la gelişemez bunu seneye Hollanda ya da Belçika'da bir takıma vereceksin en az 25 maç oynama şartıyla karşılığında maaşını da sen ödeyeceksin biraz tecrübe kazansın bu yaştaki çocuğun maç oynaması lazım
Oulai oynayarak gelişiyor bizimkiler karpuz gibi yatarak yetişecek sanıyorlar teknik ekip

Bizim Gladbach'daki Rocco Reitz'ı 2 sene Belçika'ya kiralamışlardı gelişsin diye.

Bence bunun için de en ideal lig orası Hollanda ile birlikte. Bol bol oynayacağı bir takıma kiralık vermek lazım.

Burada kalırsa oynamayacağı çok belli yani. Hem orta saha hem de genç futbolcu, yani hocanın en sevmediği iki özellik.

Yılda 2-3 maç oynayarak ilerlemez performansı. Lemina veya Torreira ile oynamak var bir de bugünkü kadroyla. O bile çok fark eder.

Sure verilmesi lazim dogru lig maclari secilerek.

Ve corba kadro ile ZTK de hazirlik maclarinda harcanmamali

Bu çocukta iyi kumaş var çok iyi topçu olur ama bizimle gelişemez. Trabzon bile geliştirir ama biz yapamayız. O yüzden takip ve oynama şartı ile iyi bir lige kiralayıp sürekli kontrol etmeliyiz. Bizim gibi uyuşuk bir takımda çok iyi iş yapar.

Bu çocuğa özgüven verecek geliştirecek teknik ekibin bizde olacağını sanmıyorum 1 tutukluk var birşeyler var ama olmuyor gibi bir türlü.

Adamin duvardaki fotosu, cerceveletmeden once o duvarda cekilmis

Orta sahada genç yetenek deyince ister istemez beklediğim topçu Emre Belözoğlu gibi biri oluyor.

Bu çocuktan büyük bir topçu olacağını niyeyse pek sanmıyorum.

19 yaşındaki Emre Belözoğlu mu 19 yaşındaki Nhaga mı diye karşılaştırıyorum ister istemez

Veya genç yetenek kanat deyince de Arda Turan gibi bir yerli veya yabancı almadıktan sonra yine manasız

Aynı zamanda oynayabileceği bir kulübe kiralanmalı olayına katılıyorum hem katılmıyorum

Sadece oynayarak gelişmezsin, kimlerle oynadığın nerede mücadele ettiğin de önemli

ya championship’te üst ligi hedefleyen bir takıma kiralanmalı ya da pl’nin alt sıra takımlarından birine

Eğer çok yetenekli ve çalışkan bir çocuksa zaten buralarda da formayı kapabilmesi lazım Yunus gibi

Yoksa championshipte formayı alamayanın bizde ne işi var?

Karpuz misali bizdeki genç oyuncular. Oturduğu yerde gelişecek diye bekliyoruz. Bir takımın bu tarz yatırımlar için en az 2 planı olur bizde oda yok. Sonra olai için 30 sıkmaya çalışıyoruz

Geri
Üst Alt