#74 Renato Nhaga

yazik bu cocuga TS simdi coktan 15mlik topcu yapmisti seneye de 30mlik topcu yapardi bizde garibim spor salonunda takilcak paso

yazik bu cocuga TS simdi coktan 15mlik topcu yapmisti seneye de 30mlik topcu yapardi bizde garibim spor salonunda takilcak paso
Trabzon kuruluşundan beri hangi oyuncuyu 1 senede 30 milyonluk yapmış.
Kazara oulai gelip dandik ligde pr kasıldı diye bu kadar algıya yenik düşmeyin yahu.
Dünyada oulai yaşlarında daha iyi onlarca oyuncu vardır. Kimse çıkıp ligde x oyuncu var değeri 50 milyon oldu demiyor.

Şu abartma durumunu bi bırakalım ve gerçek dünyaya dönelim.
Geleceğin starı görünen arda 20 milyona satıldı hani.

Hic süre alamiyacak, bu sekildede hic bir zaman kendini gelistiremiyecek, ve sözlesmesi bitince gidecek, onun icin bu sezon bu arkadasi hic takimda tutmayin direkt kiralik gönderin.

Haydi aslanım bu sene senin senen olsun, göster kendini.

Gs taraftarımın zorla alıp yok ettirdiği genç
Nasıl bir mihrak bu taraftar grubu inanılmaz

Şuan kulübün profesyonel sporcusu olarak en çok çalışan herif olabilir. Bizim altyapıdaki keyif pezoları da tatil yapıyor muhtemelen

Bence bu kısıtlı yabancı kuralında bunu kiralık gönderip yerine başkasını alacaklar

Formayi kapacak gibi
27333.webp

Oulai transferinde takas parcasi yapariz belki

30m + Nhaga + 5m bonus + KDV + kardan pay seklinde

ben ki Carrusca'dan bile zamanında çok ümitliydim, bu çocuğun ikili mücadeledeki zayıflığı benim tadımı çok kaçırdı. İrfancan Kahveci'yle birebirde yere yıkılmamalı ya bi orta saha oyuncusu.

Trabzon kiralama teklifinde bulunmuş okan hoca oynaması için sıcak bakıyor muş

Geri
Üst Alt