#74 Renato Nhaga

Kiralansın, pek şans bulamayacak demiştim yeni geldiğinde. Hoca sevmiyor işte böyle oyuncuları. Jelert, Nhaga, Lesley bunlarla kim uğraşacak, geliştirecek vs.. Hocaya verin mesela Kimmich'i bakın nasıl oynatıyor. Çoluk çocuklarla mı uğraşsın..

bu arkadaşın bu fizikle oynaması için çift ciğerli olması, sahipsiz toplari kapması, rakibi yorması ve pas dribbingle top taşıması lazım.

dünya futbolunda büyük takımlarda hem fiziksiz olayım hem pasif oynayım diye bir olay kalmadı.

kendisinin başka yerde gelişmesi elzem. bize şuanda alan kapatan ve pas istasyonu olabilen adam lazım. hücum oyuncuları şuanda elit seviyede.

Topla ileriye cikislari ve paslari yeterli, ama ben savunma yaninin cok zayif oldugunu dusunuyorum. Oynadigi sureler kisitliydi, savunma yonunu gelistirebilirmi bilemiyoruz. Ama bu haliyle sure almasi mumkun degil. Lesley, yeni geldigi icin degil, boy ve alan kaplama avantaji dolayisiyla daha fazla sure alir.

Avrupa listesine yazılmamış, Oynama garantili gönderin Gzötepeye kenarda çürümesin çocuk, yapılan yatırıma yazık.

Topsuz oyununu geliştirmesi şart. Dribbling, çeviklik iyi, görece pas kalitesi orta.

Rastgele hocalara verilmemeli, goztepe yada samsuna verilip celil yada arda okan istenmeli bu tarz çocukları yerli malı hocalar gelistiremiyor

Şampiyonlar Liginde buz gibi sahaya atilmali aynı Lesley gibi

madem oynatmayacaksiniz verin oynatalim , sure alsin ritme girsin en azindan.

Geri
Üst Alt