- 26 Kasım 2012
- 185.614
- 258.326
- 5.998
yedeck lazimmi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yedeck lazimmi
Mehmet Arslaner sen misin? Kardeşim ne istiyorsun benim mesajımdanAdının yanındaki ikonu diyorsan sende de kırmızı.
Gizli moda ayarlamıştım, kapatmayı unutmuşum ondan sanırım.
Adının yanındaki ikonu diyorsan sende de kırmızı.
Adının yanındaki ikonu diyorsan sende de kırmızı.
Çatırdamak ne kelimeHaydaaaa alıntılayım derken mesajını değiştirmişim yanlışlıklaGeçende arka arkaya 5-6 mesaj değiştirdim bu şekilde, moderatör falan olsam GSC çatırdar yemin ediyorum
![]()
Mehmet işte ne bekliyorsun kiTam bu mesaja yorum yapacaktım açıklama geldi.![]()
Mehmet işte ne bekliyorsun kiNasıl ESC düzenleyebildi onun şaşkınlığı içerisindeyim hala
![]()
Şaka maka bu yarışma 4. Olabilirim gibi duruyor.ley: bizim lobi pek katılmadı galiba. Kursu işgali için yeter çoğunluk bile var mı tam bakamadım.
Henüz görmemiş olabilir hemen heyecan yapmaDikkat ettiysen doktor bey mesajını beğenmedi.![]()
Dikkat ettiysen doktor bey mesajını beğenmedi.![]()
Teklifimi değerlendirecektin, büyük fırsat kaçırdın![]()
Abi senden korktuğumu defalarca söyledim, komplo falan kurarsın diye çekimser kaldım.![]()
Tanju Bey benim mesajimi gördünüz degil mi. aramizda diplomatik kriz olmasin. kedi lobisi mensubuyum. kediler tehlikelidir. Porsuklarla kariştirmayin:asd22: