75. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erdi Güneş şarkısını hala göndermedi. O yüzden yerine yeni bir yarışmacı almak zorundayım.

Son 1 kişi....

Adının yanındaki ikonu diyorsan sende de kırmızı.

Gizli moda ayarlamıştım, kapatmayı unutmuşum ondan sanırım.

Haydaaaa alıntılayım derken mesajını değiştirmişim yanlışlıkla :D Geçende arka arkaya 5-6 mesaj değiştirdim bu şekilde, moderatör falan olsam GSC çatırdar yemin ediyorum :D

kacirdim :( niye metionlamadiniz ...

Haydaaaa alıntılayım derken mesajını değiştirmişim yanlışlıkla :D Geçende arka arkaya 5-6 mesaj değiştirdim bu şekilde, moderatör falan olsam GSC çatırdar yemin ediyorum :D
Çatırdamak ne kelime :D Mahkeme kararı ile engellenir büyük ihtimal :D

12 puan vereceginiz eser sn. karayele iletilmistir

Şaka maka bu yarışma 4. Olabilirim gibi duruyor.:oley: bizim lobi pek katılmadı galiba. Kursu işgali için yeter çoğunluk bile var mı tam bakamadım.

Abi senden korktuğumu defalarca söyledim, komplo falan kurarsın diye çekimser kaldım. :D

abi senin kaybedecek neyin var allahisen. Zaten şampiyon olamiyorsun. belliki olamayacan.:D Lobi başkanimizi dinlemeliydin. Ex başgan'in sonuçta. Eski dost düşman olmaz.

Tanju Bey benim mesajimi gördünüz degil mi. aramizda diplomatik kriz olmasin. kedi lobisi mensubuyum. kediler tehlikelidir. Porsuklarla kariştirmayin:asd22:

Yanlış kişiye söylediniz Barış bey:D

Kedi lobisinden olduğunuzu puanları girerken tekrar düşüneceğimden emin olabilirsiniz:asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt