75. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yarışma ilk 3 zor. Kesik kesik oylar gelecektir.

X isimden 10-12, y isimden 0-2.

Birinci olacak şarkı 4-5 alması lazım en az.Bakalim ama bekliyoruz. Sürpriz ole şampiyon olursam yarışmaya sponsor falan yaparlar belki :D

Şampiyon belli sayılır ya.

Klişeye boğmuş ama yapacak bir şey yok.

Alakalı/alakasız, yerli/yabancı her yerde duymaktan bıkkınlık gelse de puanını verdik. :(

Son düzenleme:
Çok değiştim ben artık. :D

Kendimi yarışma hırsından arındırarak sadece şarkı seçimine kafa yormaya aramak sureti ile ilerliyorum.

Kazanamaz çünkü puan vermeyecek çok var başta sen olmak üzere. :D

Benim yasaklımsı şarkıma 6 puan değil 4 puan versen 1. olacaktım o aklıma geldi. Demek ki bu sefer ki yasaklımsı kesin 1.olur

Saat 20:30a kadar puanları yollamış olurum. Kusura bakmayın lütfen.

Haydaaa puanları yollama saatini 21.30 okumuşum listenin yarısını dinlemedim daha gerçi mention bile atılmamış tam olarak geç kalmamışız demek. Kusura bakmayın artık.

SAAT 21:30 dan sonra sonuçları açıklamaya başlarım. Cuma akşamı zaten daha iyi olur.

Gün içersinde konuya bakma fırsatım olmadı şarkıları ilk mesaja ekleyen B. Arda Aycan ağabeye teşekkürlerimi sunuyorum.:hat:

Şampiyon belli sayılır ya.

Klişeye boğmuş ama yapacak bir şey yok.

Alakalı/alakasız, yerli/yabancı her yerde duymaktan bıkkınlık gelse de puanını verdik. :(

75 yarışma olmuş, 1800 şarkı yarışmış, kimse göndermemiş, ne klişesi yav

Sent from my iPhone using Tapatalk

D4yW53.gif
Tanju Karayel avatara bunu koysana yamuk duruyor şu anki.

Senin avatarda olan hatunun ismi ne. Barbara'nin devri geçti.

Jane Levy

İlk 3 çok net belli bu yarışmada. Üçü de farklı tür ve güzel.

75 yarışma olmuş, 1800 şarkı yarışmış, kimse göndermemiş, ne klişesi yav

O şarkının klişe olmadığını iddia etmeyeceksin abi herhalde, sadece bizim memlekette evlilik programları hariç her yerde çalındı sanırım. Ki orada da çalınmış olabilir :D

Ben yarışmaya daha sonraları dahil olmama rağmen kaç şarkım klişe bahanesiyle yenildi zaten 150.yarışmada da klişe bulunur bu gidişle :)

O şarkının klişe olmadığını iddia etmeyeceksin abi herhalde, sadece bizim memlekette evlilik programları hariç her yerde çalındı sanırım. Ki orada da çalınmış olabilir :D

Ben yarışmaya daha sonraları dahil olmama rağmen kaç şarkım klişe bahanesiyle yenildi zaten 150.yarışmada da klişe bulunur bu gidişle :)

Porsuk değil misiniz arkadaş işiniz gücünüz çamur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt