75. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9_Gardrop_Fuat.jpeg

kardeş espri yapmadan önce uyarda AEZAKMI yazalım gülerek ölmemek için

Sen öyle diyorsan senindir. :D

Benim olması önemli değil, klişe şarkı diye bir şey yoktur, iyi şarkı vardır, kötü şarkı vardır. Bir şarkıyı ya beğenirsin ya beğenmezsin ama klişe diye puan vermemek stratejinin dik alasıdır, buna kızıyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benim olması önemli değil, klişe şarkı diye bir şey yoktur, iyi şarkı vardır, kötü şarkı vardır. Bir şarkıyı ya beğenirsin ya beğenmezsin ama klişe diye puan vermemek stratejinin dik alasıdır, buna kızıyorum.

Tahminleri alalim abicim. Herkes göndermiş bulunuyor.

Puanları yolladı mı herkes?

Doğru diyorsun artık bende böyle düşünüyorum. 1 sene, 6 ay öncesine kadar bilinmedik şarkı daha emek verilen güzel şarkıdır gibi bir fikir ile düşünüyordum, ve ben de gidip onlar ile girmeliyim gibi saçma bir model ile hareket ediyordum. Ama gerçek şu ki bir müzik bir kişiye hitap eder veya etmez, ona göre iyi veya kötüdür. Bunun dışında yaptığı her şey de stratejiye giriyor.

Son olarak play-list bence güzeldi. Puanlama da 6 şarkıya 8-10-12'den birini vermek istedim.

Elvis mi kazanır Sinatra mı?

Bence bunu tartışalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt