- 22 Kasım 2008
- 14.988
- 569
- 1.908
Porsuklar şifreli konuşuyor resmen. Belli oldu bunlarin kürsü davasi.:asd22:
Boşuna demiyoruz bunlar ESC' nin Fenerbahçe' sidir diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Porsuklar şifreli konuşuyor resmen. Belli oldu bunlarin kürsü davasi.:asd22:
Geçen yarışmada da ilk 3 olmaz diyordun.
Vallahi ben anlamam yarışmayı gittikçe daha anlamsız kılmaya başladın.![]()
Listedeki bazı şarkılara yığılma olabilir, o yüzden seçenekli belirleyin şarkıları da akşam uğraşmayalım sonra, o olmadı bu olmadı diye![]()
Yığılma olacak tarzda şarkılara puan vermeyeceğimi şimdiden belirteyim.
Listede nispeten daha az bilindik şahane şarkılar var, onlara yönelen insanlar ne güzel insanlardır.![]()
İnna sabirin :red:
Sonuncu bitirebilmek için önce şampiyon olmak gerekiyor yalnız bu liste için.
0 strateji ilkem ile hareket ederek puan vereceğimden herkesin şüphesi olabilir.
Kaç kişinin daha yarışma başlığı açılmadan bana şarkı gönderdiği ile ilgili tahmini olan?![]()
![]()
Yarım saydığın adam kim?![]()
Toplasan da çıkarsan da 1 şampiyonluğum var zaten senin gibi yüksekten uçamıyoruz porsukdaş ne yapalım yani![]()
Kaç kişinin daha yarışma başlığı açılmadan bana şarkı gönderdiği ile ilgili tahmini olan?![]()
![]()
7 adet şarkı Arda Agabey'in pm kutusuna ulaştı yönünde bir son dakika bilgisi aldım ben.
7 adet şarkı Arda Agabey'in pm kutusuna ulaştı yönünde bir son dakika bilgisi aldım ben.
Eh, Playlist' te şarkımın linkini değiştir diyenlerle oldu o kadar
Playlist' teki şarkı linkini yine aynı şarkı linki ile değiştirmek isteyen bile oldu![]()