750 Milyon Sterlinlik İmza!

Eren Arslan

10 Numara!
Manchester United'ın yeni forma tedarikçisi Adidas oldu. Sponsorluk bedeli dudak uçuklatıyor.

Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Adidas firması ile forma ve ürün tedarikçisi olarak anlaşma sağladı.

2015-16 yılından itibaren geçerli olacak anlaşmaya göre İngiliz kulübü, yıllık 75 milyon pound'u 10 sene boyunca kasasına koyacak.

Daha önce Nike firmasından yapılan açıklamada mevcut sözleşmenin tamamlanacağı ancak Manchester United'a yeni sponsorluk teklifi yapılmayacağı açıklanmıştı.

Bu devasa gelirin ardından Manchester United'ın transfer piyasasını hareketlendirmesi bekleniyor.

Goal.com

adidas+chevrolet anlaşmaları yıllık=125 milyon pound vay yavrum paraya bak be! bizde 75 milyon dolar forma sponsorluğu anlaşmasına iyi diyoruz!!

Chevrolet'den de 53m£ alacaklardi yıllık. Anlaşma kaç senelik bilmiyorum ama.

N5

Sneijderin parasini çıkarmışlar.

vay-anasini_128087_m.jpg

Zengin ama cimri bir kulüp olduğu gerçeğini kabul edelim

Pek cimri de sayilmazlar :) eski transferlere bakarsak az oyuncu alan ama cok para veren kulubtur, cimri desek yanlis olur, Veron lar olsun, Nani ler olsun, buyuk rakamlara alinmislar, ama bu sezon baya koptular, Shaw ve Herrera icin cok para doktuler, daha da fazlasi gelir bana gore..

Pek cimri de sayilmazlar :) eski transferlere bakarsak az oyuncu alan ama cok para veren kulubtur, cimri desek yanlis olur, Veron lar olsun, Nani ler olsun, buyuk rakamlara alinmislar, ama bu sezon baya koptular, Shaw ve Herrera icin cok para doktuler, daha da fazlasi gelir bana gore..

Real-Barça seviyesinde gelirleri var ama hiçbir zaman onlar kadar transfere yatırım yapmıyorlar.O bakımdan cimri yoksa söz ettiğin paralar büyük paralar tabi

her haberde gelip wesley ile ilgili gidiş haberi yazanlar gerçekten şaka olmasınız

Geri
Üst Alt