#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Rijkaard varken takım böyle oynadı mı hiç?

Oray kör müsün? 3 günde nasıl değişti takım yahu nasıl değişti?

Ulan anlamamak için mi kasıyorsunuz napıyorsunuz?

Bildiğini okumaya devam ediyor. Saçma sapan rakibe giden uzun toplar, aptal pas hataları. Aykut'a çarptırdığı top ve yine Aykut'a attıpı kısa düşen geri pas.

Hepsini geçtim zaten bu adam hatasız oynasa maçın adamı olsa gözümde sıfırdır. Kendisini tebrik etmiyorum, en kısa sürede bu takımdan gitmesini diliyorum. Hakkettiğin klüp Galatasaray değil, sen ancak sarı laciverte yakışırsın. Shevchenko'nun daimi şamar oğlanı.

İçim almıyor hiç seni, sevilmiyorsun Servet.

Oray kör müsün? 3 günde nasıl değişti takım yahu nasıl değişti?

Ulan anlamamak için mi kasıyorsunuz napıyorsunuz?

Lanlı lunlu konuşmazsak kalpler kırılmaz.Yeni hoca geldiğinde her takımda yükseliş olur, istatistiği bile tutulmuş bunun. Takım geneli iyi oynarsa özellikle orta saha Servet,Hakan vs. daha iyi oynar bu çok normal. Bence anlamam gereken bir durum yok Servet istese Eskişehir,Buca vb. maçları da satardı.Ben tek maçla bir oyuncuya maç sattı demem.Hakan'a,Mustafa'ya demediysem Servet'e hiç demem en azından senenin yarısında onlardan çok daha iyi performans verdi.Diyenler de beni ilgilendirmiyor,sonuçta bu taraftar Arda'ya bile neler yaptı. :)

Servet bu yaşına kadar Rijkaard dışında hangi teknik adamla sorun yaşadı ?

Ki Rijkaardla yaşaması çok normal.Rijkaard resmen dalga geçti Servetle.

Sadece Servet değil Oyuncuların yarısından fazlasının Yüzü gülmüyordu..

Valla futbolcular iyiki de sabote ettiler yoksa Rijkaardın gitmesi için daha kaç maç kaybedecektik acaba.Sabote ettiler de 1 maç kaybettik :)

Servet bu yaşına kadar Rijkaard dışında hangi teknik adamla sorun yaşadı ?

Ki Rijkaardla yaşaması çok normal.Rijkaard resmen dalga geçti Servetle.

Sadece Servet değil Oyuncuların yarısından fazlasının Yüzü gülmüyordu..

Valla futbolcular iyiki de sabote ettiler yoksa Rijkaardın gitmesi için daha kaç maç kaybedecektik acaba.Sabote ettiler de 1 maç kaybettik :)

Oyuncular iyi ki sabote ettiler mi?Galatasaraylılık ile uzaktan yakından alakan kalmamış senin.Oyuncular hocayı değil Galatasaray'ı sabote ettiler.

Yaptiklarini unutmadim ama iyiydin bugün. Elestiremem performansini

Rijkaard Servetle dalga mı geçti ?

Rijkaardın babasını kaybettiği gün ;

Servet ; Beni niye yedek takıma çekiyorsun. Atarlı bir şekilde.

Oyuncular iyi ki sabote ettiler mi?Galatasaraylılık ile uzaktan yakından alakan kalmamış senin.Oyuncular hocayı değil Galatasaray'ı sabote ettiler.

O senin görüşün.Galatasaraylılığımı sorgulamak da sana düşmez.Bence Galatasarayı sabote eden Rijkaarddı ve o da gitti.Suç oyuncular daysa eğer Hagi,Yönetim gerizekalı değil ya oyuncuları kadro dışı bırakır gönderirler.

Belki de Yönetim teşvik etmiştir maçı bırakın diye..Size kalsa Rijkaardla küme düşelim demi.Bir oyuncu iki oyuncu olsa tamam ama takımın tamamı kötü oynuyorsa artık Teknik direktör de sorun var demektir...

Yada bu oyuncuları huyu olsa sürekli sorun çıkarma diye tamam diyeceğim..

O senin görüşün.Galatasaraylılığımı sorgulamak da sana düşmez.Bence Galatasarayı sabote eden Rijkaarddı ve o da gitti.Suç oyuncular daysa eğer Hagi,Yönetim gerizekalı değil ya oyuncuları kadro dışı bırakır gönderirler.

Belki de Yönetim teşvik etmiştir maçı bırakın diye..Size kalsa Rijkaardla küme düşelim demi.Bir oyuncu iki oyuncu olsa tamam ama takımın tamamı kötü oynuyorsa artık Teknik direktör de sorun var demektir...

Utandım. Yemin ediyorum utandım bu yorumundan.

Misbah çelişkiler yumağısın.Sen Rijkaard düşmanlığından gözü kör olmuş bir şekilde yazıyorsun.Önyargılı bir adamla ANLAŞILMAZ.Diyeceğim tek şey o dediğimiz sabotaj olayları hep oldu.

2001 Ankaragücü maçı

2008 Skibbe'nin son Kocaeli maçı

2010 Ankaragücü maçı.

Sorun Rijkaard değil formadır.Parçalıya ihanet edenin bu takımda yeri yoktur.NOKTA.

Rijkaard: Seni dinlendirmek istiyorum

Servet: Karizmamı çiziyosun.

Sonuç Rijkaard yok Servet ve yönetim duruyor.

Taraftar iki galibiyetle yine Servet'e cesuryürek falan demeye başlar.

Fikirlerimi hiçbir şekilde değiştiremezsin, bir kere bittin gözümde...

Bence Skibbeyi de ,Lucescuyu da Yönetim ve Taraftar gönderdi.Ancak Oyuncuların Skibbeyi Lucescuyu ne kadar sevdiğini biliyoruz.Eğer Rijkaardda da böyle bir durum olsaydı Yönetim veya Taraftar kurbanı olsaydı tamam derdim ama oyuncuların yarısında fazlası mutsuzsa bir problem vardır.

Ki bence bir yerde daha yanılıyorsunuz.Bu futbolcuların öyle teknik adam gönderme gibi bir gücü olamaz.Eminim bu işlerin tamamının arkasında yönetim var.Ve hala forumda Yönetim istifa başlıkları açılmış değil..

Servet iyi oynar kötü oynar umrumda değil isterse sezonun yıldızı olsun kızgınlığı geçmeyecek ona

Bence Skibbeyi de ,Lucescuyu da Yönetim ve Taraftar gönderdi.Ancak Oyuncuların Skibbeyi Lucescuyu ne kadar sevdiğini biliyoruz.Eğer Rijkaardda da böyle bir durum olsaydı Yönetim veya Taraftar kurbanı olsaydı tamam derdim ama oyuncuların yarısında fazlası mutsuzsa bir problem vardır.

Ki bence bir yerde daha yanılıyorsunuz.Bu futbolcuların öyle teknik adam gönderme gibi bir gücü olamaz.Eminim bu işlerin tamamının arkasında yönetim var.Ve hala forumda Yönetim istifa başlıkları açılmış değil..

Oyuncular her zaman sorunlu gruptur.Gerets'i de ikinci sezonunda satan dolu adam vardı. Kocaeli maçında adamı kaçıran dolu adam da vardı.Hiçbir zaman masum olmadılar ama işin içinden sıyrıldılar.

yasin 29 olamaz

eger oyleyse sorun daha buyuk

gram değişmedi fikrim defol!!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt