Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oray kör müsün? 3 günde nasıl değişti takım yahu nasıl değişti?
Ulan anlamamak için mi kasıyorsunuz napıyorsunuz?
Korkuyorum Servetin zamanla Hagiyi beğenmemeye başlamasından.
Servet bu yaşına kadar Rijkaard dışında hangi teknik adamla sorun yaşadı ?
Ki Rijkaardla yaşaması çok normal.Rijkaard resmen dalga geçti Servetle.
Sadece Servet değil Oyuncuların yarısından fazlasının Yüzü gülmüyordu..
Valla futbolcular iyiki de sabote ettiler yoksa Rijkaardın gitmesi için daha kaç maç kaybedecektik acaba.Sabote ettiler de 1 maç kaybettik![]()
Oyuncular iyi ki sabote ettiler mi?Galatasaraylılık ile uzaktan yakından alakan kalmamış senin.Oyuncular hocayı değil Galatasaray'ı sabote ettiler.
O senin görüşün.Galatasaraylılığımı sorgulamak da sana düşmez.Bence Galatasarayı sabote eden Rijkaarddı ve o da gitti.Suç oyuncular daysa eğer Hagi,Yönetim gerizekalı değil ya oyuncuları kadro dışı bırakır gönderirler.
Belki de Yönetim teşvik etmiştir maçı bırakın diye..Size kalsa Rijkaardla küme düşelim demi.Bir oyuncu iki oyuncu olsa tamam ama takımın tamamı kötü oynuyorsa artık Teknik direktör de sorun var demektir...
Yada bu oyuncuları huyu olsa sürekli sorun çıkarma diye tamam diyeceğim..
Bence Skibbeyi de ,Lucescuyu da Yönetim ve Taraftar gönderdi.Ancak Oyuncuların Skibbeyi Lucescuyu ne kadar sevdiğini biliyoruz.Eğer Rijkaardda da böyle bir durum olsaydı Yönetim veya Taraftar kurbanı olsaydı tamam derdim ama oyuncuların yarısında fazlası mutsuzsa bir problem vardır.
Ki bence bir yerde daha yanılıyorsunuz.Bu futbolcuların öyle teknik adam gönderme gibi bir gücü olamaz.Eminim bu işlerin tamamının arkasında yönetim var.Ve hala forumda Yönetim istifa başlıkları açılmış değil..
O senin görüşün.Galatasaraylılığımı sorgulamak da sana düşmez.Bence Galatasarayı sabote eden Rijkaarddı ve o da gitti.Suç oyuncular daysa eğer Hagi,Yönetim gerizekalı değil ya oyuncuları kadro dışı bırakır gönderirler.
Belki de Yönetim teşvik etmiştir maçı bırakın diye..Size kalsa Rijkaardla küme düşelim demi.Bir oyuncu iki oyuncu olsa tamam ama takımın tamamı kötü oynuyorsa artık Teknik direktör de sorun var demektir...
Yada bu oyuncuları huyu olsa sürekli sorun çıkarma diye tamam diyeceğim..